هزینه سفره افطاری از منازل تا هتل های مجلل+ جدول
هزینه تهیه شام برای سفره افطار در منازل برای هر نفر حدود 20 هزار تومان و هزینه شام در یک هتل مجلل برای هر نفر حدود 150 هزار تومان است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش، افطاری دادن یکی از رسوم خوب و شایسته در ماه مبارک رمضان است ولی نحوهی اجرای یک مراسم افطاری بسته به توانایی اقتصادی افراد متفاوت است.
برخی برای افطاری دادن به یک سفره ساده بسنده میکنند با یک حساب سر انگشتی هزینه یک افطار ساده در حد نان و پنیر و یک سوپ یا آش ساده برای هر نفر با احتساب هزینه چای و زولبیا بامیه و خرما نزدیک به حدود 10 هزار تومان است.
این در حالی است که برخی خانوادهها برای راحتی و یا بهتر شدن مراسم خود ترجیح می دهند مراسم افطار را در یک هتل برگزار کنند که هزینه یک افطاری مجلل به غیر از شام برای هر نفر حداقل از 70 هزار تومان شروع میشود و تا ارقام نجومی که ارزش افزوده را نیز باید به آن اضافه کرده ادامه خواهد داشت.
همچنین هزینه تهیه شام برای سفره افطار در منازل برای هر نفر حدود 20 هزار تومان و هزینه شام در یک هتل مجلل برای هر نفر حدود 150 هزار تومان است.
حال با یک حساب سر انگشتی به نکته جالبی برمیخوریم که هزینه یک سفره افطار در منزل برای هر نفر حدود 30 هزار تومان و در یک هتل حدود 200 هزار تومان است.
علاوه بر این سفره افطار 10 نفره در هتل ها بدون احتساب ارزش افزوده هزینه حدود 2 میلیون تومان را در بر خواهد داشت این در حالی است که حقوق ثابت یک کارگر ساده تنها در ماه 800 هزار تومان است و اگر کل حقوق خود را صرف کند تنها اکتفای 4 مهمان در هتلها را خواهد کرد.
این در حالی است که ماه رمضان به عنوان یکی از ماههای خوب خداوند برای تمرین بندگی است اما در شرایط فعلی هر فردی با توجه به شرایط مالی خود فکر پهن کردن سفرههای افطار کم نظیر و به یاد ماندنی است دریغ از اینکه این هزینهها بالا میتواند گرسنههای واقعی را سیر کند.
اطلاعات براساس وب سایت رسمی این رستورانها و هتل ها آمده جمعآوری شده و بالاترین قیمت منو، با توجه به منوهای متفاوت برخی از رستورانها انتخاب شده است.
جدول زیر میتواند مقایسهای باشد برای آنها که انتخابشان یک افطار و شام لوکس است:
برخی برای افطاری دادن به یک سفره ساده بسنده میکنند با یک حساب سر انگشتی هزینه یک افطار ساده در حد نان و پنیر و یک سوپ یا آش ساده برای هر نفر با احتساب هزینه چای و زولبیا بامیه و خرما نزدیک به حدود 10 هزار تومان است.
این در حالی است که برخی خانوادهها برای راحتی و یا بهتر شدن مراسم خود ترجیح می دهند مراسم افطار را در یک هتل برگزار کنند که هزینه یک افطاری مجلل به غیر از شام برای هر نفر حداقل از 70 هزار تومان شروع میشود و تا ارقام نجومی که ارزش افزوده را نیز باید به آن اضافه کرده ادامه خواهد داشت.
همچنین هزینه تهیه شام برای سفره افطار در منازل برای هر نفر حدود 20 هزار تومان و هزینه شام در یک هتل مجلل برای هر نفر حدود 150 هزار تومان است.
حال با یک حساب سر انگشتی به نکته جالبی برمیخوریم که هزینه یک سفره افطار در منزل برای هر نفر حدود 30 هزار تومان و در یک هتل حدود 200 هزار تومان است.
علاوه بر این سفره افطار 10 نفره در هتل ها بدون احتساب ارزش افزوده هزینه حدود 2 میلیون تومان را در بر خواهد داشت این در حالی است که حقوق ثابت یک کارگر ساده تنها در ماه 800 هزار تومان است و اگر کل حقوق خود را صرف کند تنها اکتفای 4 مهمان در هتلها را خواهد کرد.
این در حالی است که ماه رمضان به عنوان یکی از ماههای خوب خداوند برای تمرین بندگی است اما در شرایط فعلی هر فردی با توجه به شرایط مالی خود فکر پهن کردن سفرههای افطار کم نظیر و به یاد ماندنی است دریغ از اینکه این هزینهها بالا میتواند گرسنههای واقعی را سیر کند.
اطلاعات براساس وب سایت رسمی این رستورانها و هتل ها آمده جمعآوری شده و بالاترین قیمت منو، با توجه به منوهای متفاوت برخی از رستورانها انتخاب شده است.
جدول زیر میتواند مقایسهای باشد برای آنها که انتخابشان یک افطار و شام لوکس است:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *