در آینده کامپیوترها به جای برق از نور استفاده میکنند؟
صنعت کامپیوترها و گجتهای هوشمند با بررسی عناصر و ترکیبها در ابعاد مولکولی توانسته از آنها استفادههای قابل توجهی بکند. یکی از این حوزهها، الکترونیک مولکولی است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مجله دیجی کالا، صنعت کامپیوترها و گجتهای هوشمند با بررسی عناصر و ترکیبها در ابعاد مولکولی توانسته از آنها استفادههای قابل توجهی بکند. یکی از این حوزهها، الکترونیک مولکولی است.در این حوزه دانشمندان بوسیله مولکولها مدار و دستگاههای الکترونیکی میسازند. در یک تحقیق جدید محققان چینی کلیدی ساختهاند که در هنگام مورد اصابت قرار گرفتن بوسیله یک فوتون میتواند مستقلا خاموش یا روشن شود. این اتفاق مسیر را برای کاربردهای بیشتر در سیستمهایی که به جای الکتریسیته از نور استفاده میکنند فراهم کرده است.
دانشمندان به دلایل کاملا روشنی وارد حوزه الکترونیک نوری شدهاند. اول از همه اینکه نور از جریان الکتریسیته سریعتر حرکت میکند که این موضوع به معنی افزایش سرعت محاسبات است. کوچک کردن ابعاد دستگاههایی که با این سیستم کار میکنند هم خود میتواند موجب افزایش سرعت بیشتر شود. امری که در دستگاههایی مثل پنلهای خورشیدی، حسگرهای نوری یا در کاربردهای زیستپزشکی بسیار مفید خواهد بود.
پیش از این تلاشهایی برای ساخت یک قطعه تک مولکولی شده بود که چندان موفق نبودند و کلیدهایی بوجود آوردند که به کارآمدی کلیدی که در حال حاضر ساخته شده نبودند. حال با ساخت این کلید میتوانیم شاهد پیشرفتهای جدیتر علمی باشیم. هنوز تا استفاده از این کلید در محصولات تجاری زمان زیادی باقی است اما نمیتوان منکر اهمیت این دستاورد شد.
/
/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای
منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *