حلیم بادمجان غذای سنتی سفره افطار + تصاویر
ماه مبارک رمضان که از راه می رسد، مردم هر دیار با آداب و سنت های ویژه و خاصی سعی می کنند، لحظات معنوی آن را دلنشین تر و با حال و هوای مطلوبی سپری کنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس، گذشته از معنویت مراسم سحر و افطار، یکی از لذتبخشترین قسمتهای ماه رمضان، پخت غذاهای سنتی و لذیذ و زینت بخشیدن به سفرههای افطار است. حلیم بادمجان یک نمونه از غذاهای سنتی است که در بیشتر سفرههای افطار به چشم میخورد. این غذا در اصفهان طرفداران زیادی دارد و به نوعی از ارکان اصلی سفره افطار آنان به شمار میرود، چون به دلیل استفاده از گوشت هم بسیار مقوی است و هم رنگ و بوی دلپذیری به سفره میدهد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *