جایگاه حضرت خدیجه(س)، ریشه در معرفت ایشان دارد
جایگاه والای حضرت خدیجه(س)، ریشه در معرفت و عقلانیتی دارد که در حضرت خدیجه(س) بوده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فرهنگی ، در سومین آیین نکوداشت مقام شامخ امالمؤمنین حضرت خدیجه کبری(س) که به همت کمیته بانوان در محل نشستهای نمایشگاه قرآن برگزار شد، احمد مسجدجامعی؛ عضو شورای شهر تهران گفت: منابع در مورد حضرت خدیجه(س) چندان زیاد نیست و طبعاً بحث پیرامون او، مقداری با بیانهای متفاوت از اطلاعات ثابتی روبرو است.
مسجدجامعی اظهارداشت: جایگاه والای حضرت خدیجه(س)، ریشه در معرفت و عقلانیتی دارد که در حضرت خدیجه(س) بوده و این ویژگی ریشهدار هم بوده است، به گونه ای که خود حضرت خدیجه(س) و اجدادشان پیرو دین حضرت ابراهیم(ع) بودند.
وی در پایان سخنانش گفت: این علم حضرت خدیجه(س) است که منشأ رستگاری است، حضرت خدیجه(س) مشخصاتی از حضرت رسول(ص) را قبل از رسالت ایشان داشتند و بر اساس علمی که بعد از سفر تجاری حضرت رسول(ص) به حضرت خدیجه(س) میرسد، وصلت حضرت خدیجه(س) با حضرت رسول(ص) شکل میگیرد.
در این مراسم، از حجتالاسلام سید مجید نبوی، مریم راهی، قدسیه سرخهای و حجتالاسلام احمد احمدی به پاس تلاشهایی که در شناخت حضرت خدیجه(س) و حرکت در مسیر آن بانوی بزرگ اسلام داشتند ،تقدیر شد.
در این مراسم، پیام حضرت آیتالله حسین نوری همدانی برای این مراسم توسط مرتضی نجفی قدسی قرائت شد که این مرجع تقلید در این پیام با تشکر از برگزارکنندگان این مراسم خواستار غفلتزدایی از جایگاه حضرت خدیجه(س) شد.
در ادامه این مراسم، نحله غروی به ارائه مقاله «حضرت خدیجه(س) در منابع اهلسنت» پرداخت، وی در مورد کارآفرینی حضرت خدیجه(س) گفت: حضرت خدیجه(س) نتیجه عبدالمناف بودند، ایشان اولین همسر حضرت رسول(ص) بودند که با مالشان، پیامبر(ص) را برای سفر تجاری حمایت کردند که نتیجه آن، بهره مالی برای خودشان و پیامبر(ص) بود و این بانو با وجود ثروت فراوان، پیامبر(ص) را به عنوان همسر برگزیدند.
غروی در مورد ایمان، صبر و جایگاه حضرت خدیجه(س) اظهارداشت: در منابع آمده است که حضرت خدیجه(س) اولین زنی بودند که به پیامبر(ص) ایمان آوردند و این نشان میدهد روح و قلب حضرت خدیجه(س)، آمادگی چنین ایمانی را داشته است و صبر حضرت در این مسیر به گونهای بود که برای دین الهی از اموالشان گذشتند، همچنین مادری که لایق مادر بودن حضرت زهرا(س) را داشته باشد طبعاً خودش مقام شامخی داشته است.
در ادامه این مراسم، شعری در وصف حضرت خدیجه(س) توسط یکی از شعرای ارزشی خوانده شد و پس از آن اعظمالسادات هاشمینژاد با ارایه مقالهای با عنوان «فضائل و مناقب امالمؤمنین در آیات قرآن کریم» به ذکر شأن نزول آیاتی که در وصف حضرت خدیجه(س) و فضائل آن حضرت است، پرداخت.
بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خرداد ماه تا ٨ تیر ماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) از ساعت ١٨ الی ٢٣:٣٠ برگزار می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *