بررسی مصداق و علل ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی
در گفت و گوی ویژه خبری 22:40 امشب، پیرامون «ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی» بین کارشناسان مسائل فرهنگی مباحثی صورت گرفت.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فرهنگی ، در گفت و گوی ویژه خبری 22:40 امشب، توضیحاتی در مورد ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی بین کارشناسان مسائل فرهنگی ارائه شد.
حسین امامی، کارشناس مسائل فرهنگی فضای مجازی را به یک لیوان تشبیه کرد و گفت: در این لیوان می توانیم داخلش آب بریزیم یا سم، پس نتیجه می گیریم که استفاده از این فضا فقط باعث شده است فاصله زمانی زیاد از آن حذف شود و هر اتفاقی که می افتد در فضای مجازی در مدت کوتاه منتشر کنند.
وی افزود: ولنگاری فرهنگی ریشه در خانواده دارد یعنی اول باید خانواده اصلاح شود تا ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی نداشته باشیم.
امیر مهرداد، خسروی کارشناس مسائل فرهنگی بر این اعتقاد بود که عرصه فرهنگ یک عرصه تخصصی است و تا جریان فرهنگی را یک جریان حرفه ای در نظر نگریم این ولنگاری فرهنگی است.
در تماس تلفنی با دکتر سلطانی فر، کارشناس رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار درباره شرایط حاکم در فضای مجازی نخبگان استقابل کمی دارند چرا، اظهار کرد: دلایل این است که فضای مناسبی برای نخبگان نیست و نیز مردم عادی محتوا می گذارند نخبگان از آن کمتر استقابل می کنند.
خسروی در بخش دیگری از برنامه اظهار کرد: ولنگاری فرهنگی سایه بر خانواده افکنده و برای جلوگیری از آن باید به عرصه آموزش بپردازیم ما باید دانش چگونه استفاده کردن از این ابزار را آموزش بدهیم.
در تماس تلفنی با حجت الاسلام محمد فروهر نیز در مورد فضای مجازی ایشان اظهار داشت: فضای مجازی توسط همه نادیده گرفته شده و باید نهاد خاصی این ها را رصد و کنترل کنند چون زیر ساخت خوبی وجود ندارد ولنگاری فرهنگی داریم.
خسروی در پایان اظهار کرد: فروپاشی خانواده، بخاطر ماهواره و فضای مجازی دانست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *