غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر
آفریقای جنوبی یکی از مقصدهای محبوب گردشگری در دنیاست. این سرزمین پر رمز و راز دیدنی های فراوانی از طبیعت، تاریخ و فرهنگ دارد که گردشگران را به سوی خود می کشاند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از توریسم آنلاین، سنت های متفاوت بومی، یازده زبان رسمی مختلف و طبیعتی متنوع، همگی نشان می دهد که غذاها و شیوه آشپزی هم در آفریقای جنوبی ویژه است و چقدر تنوع دارد.
استفاده از مواد اولیه که در دوران بسیار قدیم در آفریقای جنوبی برای پخت و پز استفاده می شد هنوز هم مرسوم است.
آفریقای جنوبی را در دنیا به نام سرزمین فستیوالها می شناسند و سالانه هزاران فستیوال کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن برگزار می شود و جشنواره های غذایی هم بخش مهمی از زندگی مردمان این سرزمین است.
در ادامه با معروف ترین غذاها در این کشور آفریقایی آشنا می شوید:
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
استفاده از مواد اولیه که در دوران بسیار قدیم در آفریقای جنوبی برای پخت و پز استفاده می شد هنوز هم مرسوم است.
آفریقای جنوبی را در دنیا به نام سرزمین فستیوالها می شناسند و سالانه هزاران فستیوال کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن برگزار می شود و جشنواره های غذایی هم بخش مهمی از زندگی مردمان این سرزمین است.
در ادامه با معروف ترین غذاها در این کشور آفریقایی آشنا می شوید:
"چاکالاکا" غذای سنتی در آفریقای جنوبی است که بسیار آسان تهیه می شود. گوجه فرنگی، پیاز، هویج، لوبیا، شیر و کلم مواد اصلی آن هستند.
"پوتجکاس" غذای سنتی آفریقایی هاست که شبیه خورشت است اما خورشت به حساب نمی آید و از گوشت و سبزیجات تهیه می شود. این غذا در یک قابلمه آهنی سه پایه پخته می شود.
"میلیه" نوعی پوره است که از ذرت آسیاب شده و غلات تهیه می شود و به صورت سرد یا گرم برای صبحانه یا با اضافه کردن گوشت و رب گوجه به عنوان غذای اصلی میل می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *