امام از مسؤولان می‌خواستند خود را خادم ملت بدانند

0:05 - 15 خرداد 1395
کد خبر: ۱۸۱۲۸۸
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امام از مسؤولان خواسته بودند که خودشان را خادم ملت بدانند و به فکر زندگی مرفه و جمع کردن مال نباشند و مسؤولان ما باید به این خواسته عمل کند.
امام از مسؤولان می‌خواستند خود را خادم ملت بدانندبه گزارش گروه سیاسی ، آیت‌الله رضا استادی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که از سوی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: اگر ما امام خمینی(ره) را دوست داریم باید بیشتر به فکر اجابت خواسته‌های ایشان باشیم امام(ره) فرمودند در پیروزی انقلاب دو رکن قیام برای خدا و وحدت کلمه موجب شد که انقلاب به پیروزی برسد و اگر بخواهیم این انقلاب حفظ شود باید همچنان این دو رکن را حفظ کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه خدمات ما در نظام باید برای رضای خداوند باشد، افزود: امام خمینی(ره) در سخنان خود بسیار بر مسأله وحدت تاکید کرده‌اند و فرموده‌اند که ما با وحدت کلمه به جایی رسیده‌ایم و امروز رهبر معظم انقلاب نیز بر همین مسأله تاکید دارند.

وی بیان کرد: امام راحل(ره) در سخنان خود همگان را از اختلافات بر حذر داشته است؛ باید هر مقدار که می‌توانیم در مسیر انسجام، اتحاد و وحدت کلمه حرکت کنیم.

آیت‌الله استادی با بیان اینکه امام امت با چند قشر به صورت خصوصی سخن گفته و از ایشان مطالباتی داشته‌اند، تصریح کرد: امام خمینی(ره) از روحانیون خواسته است که مادی نبوده و به فکر زندگی مردم باشند و مردم را در زندگی دینی راهنمایی کنند. زندگی روحانیون باید به گونه‌ای باشد که مردم را به دین خوش‌بین کند. ایشان بر سواد بالای اهل علم تکیه کرده است و امیدواریم که بتوانیم به این تاکید ایشان عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه امام از مسؤولان خواسته است که خودشان را خادم ملت بدانند، گفت: امام از مسئولان خواسته که به فکر زندگی مرفه و جمع کردن مال نباشند و مسؤولان ما باید به این خواسته عمل کند. نباید مسؤولان به فکر حقوق‌های بسیار زیاد باشند، چنین فردی نمی‌تواند در نظام اسلامی مسؤول باشد، در نظام اسلامی باید مسؤولان خود را خادم ملت بدانند و برای خدا به خلق خدا خدمت کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه خواسته امام و رهبری که برخاسته از متن اسلام است یکی است، تاکید کرد: باید عملکرد مسؤولان به گونه‌ای باشد که گرایش مردم به نظام اسلامی بیشتر شود.

وی بیان کرد: امام از حزب‌الهی‌ها خواسته است که بیش از دیگران مراقب عملکرد، سخنان و موضع‌گیری‌های باشند.

استادی با اشاره به وضعیت دانشگاه‌ها افزود: آیا وضعیت دانشگاه‌های امروز ما آنگونه است که امام و رهبری می‌پسندند؟ امام و رهبری از دانشگاه توقعاتی دارند که باید عملی شود.

وی با بیان اینکه امام فرمودند صداوسیما یک دانشگاه است، گفت: آیا صداوسیمای امروز ما واقعا دانشگاه است؟ باید صداوسیما به سمتی برود که دیانت مردم بیشتر شود. دشمن شناسی که رهبری بر آن تاکید دارند باید از این طریق به مردم ارائه شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: صداوسیمای ما باید با دیگر کشورها فرق داشته باشد که البته فرق دارد؛ گله ما به معنای این نیست که برنامه‌های خوب ندارند، ولی توقع اسلام، امام و مقام معظم رهبری بیشتر از اینهاست.

وی با بیان اینکه یکی از خواسته‌های مهم امام و رهبری این است که احکام اسلام در جامعه اجرا شده و حلال خدا را حلال دانسته و حرام خدا را حرام بدانیم، افزود: اگر این مسأله در حد شعار بوده و به احکام اسلام عمل نشود خواسته امام اجابت نشده است.

آیت‌الله استادی گفت: توسل و عبادت امام و مقام معظم رهبری و به یاد خدا بودن ایشان باید برای ما الگو باشد. در روزنامه‌ای می‌خواندم امام در ساعات آخر عمرشان نیز تکرار کرده بودند که گناه نکنید. باید علاوه بر اظهار ارادت‌ها و اظهار محبت‌ها عمل نیز داشته باشیم.

وی با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص فرد انقلابی در نظام اسلامی ادامه داد: نخستین ویژگی یک فرد انقلابی تقوا است و هیچ فرد انقلابی در هیچ نهاد و طبقه‌ای نمی‌تواند بدون تقوا عمل کند و بگوید که من انقلابی هستم. تقوا اساس و زمینه است و اگر تقوا نباشد دیگر خصوصیات به نتیجه نمی‌رسد.

آیت‌الله استادی اضافه کرد: برای حل مشکلات باید هر کسی در حد خودش عمل کند و نباید انجام امور را به دیگری واگذار کنیم؛ در مسأله سبک زندگی اسلامی که رهبری فرمودند هر کسی به سهم خود باید عمل کند.

وی گفت: اظهار محبت به امام بزرگوار تنها جامعه را اصلاح نمی‌کند، باید به خواسته‌های ایشان عمل کرده و با عمل است که جامعه اصلاح می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *