مسائل سیاسی اخلاق و ادب را به چالش نکشد
مدیر حوزه های علمیه گفت: گاهی برخی مسائل سیاسی نگران کننده است زیرا اخلاق و ادب را در چامعه به چالش می کشد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار با اعضای حزب موتلفه اسلامی در قم افزود: مجموعه های انقلابی نظیر حزب موتلفه اسلامی، آموزه ها و چارچوب های تعامل سیاسی را در جامعه نهادینه کنند.
وی با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای 15 خرداد 1342 اظهار داشت: اعضای حزب موتلفه از پیشگامان انقلاب محسوب می شوند و نقش آفرینی آنها در صحنه های مختلف انقلاب، فراموش ناشدنی است.
وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حزب موتلفه اسلامی به خصوص شهیدان بخارایی، امانی، صفارهرندی و نیک نژاد ابراز داشت: در دوران نهضت، انقلابیون ظاهری نیز داشتیم اما معیار آنها با مجموعه حزب موتلفه تفاوت جدی داشت، چرا که اعضای این حزب، انقلاب را در قالب چارچوب اسلام، تشیع و مکتب اهلبیت(ع) معنا کردند.
آیت الله حسینی بوشهری، انقلابی بودن در سایه مرجعیت را یکی از ویژگی های مهم حزب موتلفه عنوان کرد و گفت: برخی افراد کارهای خود را براساس درک شخصی و تشخیص های احساسی به نام اسلام و انقلاب تمام می کنند در حالی که باید برای خود خط قرمز تعریف کنند و مشاهده کرد که مرجع تقلید تا چه مرزی به ما اجازه می دهد.
وی تصریح کرد: اگر کسی خود را انقلابی بداند اما بی اعتنا به مراجع تقلید و ولی فقیه باشد، نمی توان برای وی شناسنامه انقلابی صادر کرد.
وی، «باورمندی معتقدانه» و «حضور فعال در مقام عمل» را از ویژگی های انقلابی حزب موتلفه عنوان کرد و گفت: بسیاری از افراد ممکن است تا زمانی که خطری متوجه آنها نباشد، شعارهای انقلابی سر دهند اما هنگام خطر و تاریکی، صحنه را ترک می کنند.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: حزب موتلفه اسلامی در مبارزات پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با باورهای انقلابی خود هیچگاه صحنه را ترک نکرد و همراه با مرجعیت و اهداف اسلام در صحنه حضور داشت و از تهدید و اعدام نترسید.
آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر لزوم مطالعه تاریخ معاصر از سوی نسل جوان گفت: جوانان باید سوابق انقلابی احزاب را بررسی و مطالعه کنند و بدانند این مجموعه ها چه اهدافی را دنبال می کرده اند و چه اقداماتی داشته اند.
وی بر لزوم معرفی بیشتر ظرفیت های حزب موتلفه اسلامی به جامعه تاکید کرد و ابراز داشت: متاسفانه با همه تلاش های صورت گرفته هنوز ظرفیت حزب فاخر و ارزشمند موتلفه اسلامی که با آسودگی خاطر می توان نام انقلابی به آنها نهاد، در جامعه معرفی نشده است.
وی با بیان اینکه در دوران پیش از انقلاب با 15 سال روشنگری توانستیم نظام طاغوت را شکست دهیم، اظهار داشت: امروز در دوران سازندگی انتظار جامعه نسبت به مسائل فرهنگی متوجه روحانیت و احزاب انقلابی است و انقلابیون دیروز باید در صحنه های امروز نیز فداکاری کنند و پای کار بایستند.
امام جمعه موقت قم با بیان اینکه روحانیت در پیش از پیروزی انقلاب از تهدید و زندان نمی ترسید و در مسائل تبلیغی فعالانه نقش ایفا می کرد، گفت: امروز که وظایف سازمان ها مشخص شده است، متاسفانه هرکدام از ما می گوییم این کار انقلابی وظیفه فلان نهاد است و وظایف خود را فراموش کرده ایم.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه یک روحانی در پیش از انقلاب، در همه امور تبلیغی نقش آفرینی می کرد، ابراز داشت: امروز نیز باید با این طرز تفکر در مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ورود کرد.
وی گفت: دشمنان ما به شرایط امروز ما نگاه نمی کنند بلکه برای نسل متولد نشده ما نیز برنامه دارند و این مسئله نشان می دهد که دوستان انقلاب نیز باید ژرف نگر باشند.
وی همچنین با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: احزاب کشور از جمله حزب موتلفه اسلامی در مسائل اقتصادی کارگروه های قوی تشکیل دهند و در راستای ماموریت رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی فعال باشند و به سهم خود نقش آفرینی کنند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه یکی از مقاصد پلید دشمن ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی برای اداره کشور است، ابراز داشت: آنها می خواهند مردم را وادار کنند که با تئوری دینی نمی توان حکومت اداره کرد و نمی خواهند مردم طعم شیرین عدالت اسلامی و برخورداری از رفاه عمومی را لمس کنند.
محمدنبی حبیبی همچنین به مهمترین مطالبات مردم و علما اشاره کرد و افزود: تحقق وعده های دولت در موضوعات معیشتی مردم، حرکت در چارچوب اقتصاد مقاومتی، شکستن سد رکود اقتصادی، تورم و بیکاری، رونق تولید داخلی، استفاده از ظرفیت نیروهای انقلابی متخصص برای مدیریت های گوناگون، برخورد کارشناسانه با اعتیاد و مفاسد اجتماعی، چاره اندیشی برای کاهش آمار طلاق و بهبود شرایط برای افزایش نرخ ازدواج و اصلاح نظام بانکی از مهمترین مطالبات به شمار می رود.
وی تصریح کرد: البته اشاره به این مطالبات به معنای نفی خدمت ارزش دولت ها در طول انقلاب نیست و هرکدام به سهم خود مفتخر به اجرای خدمات هستند.
وی با بیان اینکه انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی با امنیت و سلامت کامل پایان یافت، تصریح کرد: حضور چند 10 میلیونی مردم در پای صندوق های رای، اعتماد به کلیت نظام است که در دوره های قبلی نیز بروز و ظهور یافته بود.
حبیبی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی به خصوص حزب موتلفه و مرحوم عسکر اولادی دبیر کل فقید این حزب، اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی همواره ثابت کرد با تقلید از مرجعیت، حرکت های انقلابی مشروعیت و اثر تعیین کننده در مقابله با طاغوت دارد.
وی افزود: این حزب با داشتن چشم انداز 15 ساله و در قالب کارگروه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در مسیری حرکت می کند که می تواند در حل مشکلات کشور نقش آفرینی کند.
حبیبی خاطرنشان کرد: تقویت بنیان های عقیدتی فکری در اعضای حزب و جامعه، داشتن برنامه فرمولی و عملی برای اداره کشور و کادرسازی و تربیت مدیران شایسته و کارآمد برای اداره حزب و جامعه از مهمترین رویکردهای حزب موتلفه اسلامی در سند چشم انداز 15 ساله است.
اعضای حزب موتلفه اسلامی روز پنجشنبه در سفر به استان قم همچنین با آیات عظام حسین نوری همدانی از مراجع تقلید و سیدمحمدعلی علوی گرگانی از اساتید برجسته حوزه علمیه دیدار و گفت و گو کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *