ارائه خدمات سلامت به محرومین پایتخت در طول سال 95
به گزارش گروه جامعه ، حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی گفت: خانه های سلامت و ادارت سلامت در مناطق در طول سال درگیر مباحث سلامت هستند اما زمان هایی مانند هفته سلامت، ماه مبارک رمضان و راهپیمایی های خانوادگی گسترده از جمله کارهای قله ای آنان به شمار می رود که جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به برپایی دهکده های سلامت افزود: اجرای دهکده های سلامت و خدمت رسانی به شهروندان به صورت پهنه ای اقدامی ابتکاری بود که هم منجر به کاهش و صرفه جویی در هزینه ها شد و هم اقدامات بزرگ و شایسته در راستای ارائه خدمات سلامت محور به مردم انجام شد.
امرودی، از راه اندازی ایستگاه های سلامت در محلات محروم و کمتر برخوردار به عنوان اقدامی ممتاز برشمرد و افزود: تمامی فاکتورهای سلامت اجتماعی، روحی، معنوی و حساس سازی نسبت به سلامت جسمی مردم در ارائه خدمات سلامت به اقشار محروم جامعه، لحاظ شده است.
وی با اشاره به دو شعار جدید شهرداری تهران تاکید کرد: فقرزدایی و توجه به محرومین و مهندسی وصل کردن متمکنین به فقرا از جمله رویکرد امسال شهرداری تهران است که حوزه سلامت در این بخش نقش محوری و کلیدی دارد و از سوی دیگر توسعه اجتماعی از شاخص های توسعه پایدار جامعه است که به سلامت اجتماعی، روحی، معنوی و جسمی به عنوان معیارهای توسعه اجتماعی باید توجه ویژه صورت گیرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه بر اساس آموزه های قرآنی جامعه سالم نسبت به محرومین بی تفاوت نباشد، گفت: آمار تکان دهنده سازمان بین المللی فائو از هدر رفت سالانه 35 میلیون تن غذا در ایران خبر می دهد و از سوی دیگر 70 هزار خانواده محتاج در تهران وجود دارد که همه ما موظفیم در رفع این مشکلات تلاش کنیم.
به گفته امرودی سایر
برنامه های هفته سلامت از جمله برگزاری دوره های آموزش سلامت ویژه شهروندان تهرانی،
اجرای ویژه برنامه همدلی و عیادت از بیماران، ارائه خدمات سلامت محور در مدارس محلات
محروم، پیاده روی های خانوادگی، برپایی تورهای سلامت ویژه شهروندان تهرانی، اجرای جشنواره های غذای سالم در بوستان های پایتخت،
مسابقه کاریکاتور دیابت و برپایی پایگاه های غربالگری قند خون در ایستگاه های مترو
و ... در طی هفته سلامت و با مشارکت مناطق و محلات و شهروندان به خوبی اجرا شد.
انتهای پیام/