دیدار رئیس فدراسیون جهانی سوارکاری با کیومرث هاشمی
در ابتدای این دیدار هاشمی ضمن خیر مقدم به اینگمار اظهار داشت: بدون تردید حضور شما در راس فدراسیون جهانی میتواند چرخ حرکتی فدراسیون جهانی را پرشتابتر از گذشته به حرکت درآورد، به خصوص که در برنامهها و شعارهای انتخاباتی خود خدمت به ورزش سوارکاری، توجه به این رشته بهعنوان شغل، توجه به بحث آموزش و توسعه این رشته در میان دیگر کشورها را مطرح کرده بودید.
وی ادامه داد: به شخصه امیدوارم مسئولان فدراسیون جهانی توجه ویژهای به این رشته در کشور ایران داشته و بتوانند از ظرفیت آن در بخشهای مختلف همچون معلولین و یا حرکات آکروباتیک روی اسب و آموزش مربیان و ملیپوشان ما کمک کنند. به همین دلیل کمیته ملی المپیک این آمادگی را دارد با توجه به رابطه خوبی که با سولیداریتی IOC دارد با همکای این بخش و فدراسیون جهانی، کاری مشترک انجام داده تا ضمن تامین هزینه دورههای آموزشی، فدراسیون جهانی هم در تامین مدرسین و دادن مجوز همکاری لازم را با ما داشته باشد.
رئیس کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: بیشک این امر تاثیر بسزایی در رشد و ارتقای دانش مربیان سوارکاری ما خواهد داشت و در کنار این درخواست، خواسته دیگر ما این است که در حال حاضر سوارکاری ما در لیگ قفقاز حضور دارد که به دلیل عدم توجه برخی کشورها چندان نمیتواند برای ما ثمربخش باشد و باعث رشد سوارکاری ایران شود. لذا امیدوایم فدراسیون جهانی این مجوز را به ما بدهد که بتوانیم رقابتهای منطقهای سوارکاری با حضور کشورهای منطقه با نام پارس برگزار کنیم تا بتوانیم ضمن برگزاری رقابتهای جذاب و جذب برخی کشورهای منطقه گامهای موثری در جهت رشد سوارکاری کشورخود و کشورهای مجاور برداریم، چرا که سوارکاری ایران قدمت دیرینهای دارد.
همچنین شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک نیز ابراز امیدواری کرد تا مسئولان فدراسیون سوارکاری جهانی ضمن توجه به فدراسیونهایی که علاقهمندی بسیاری برای رشد دارند به فدراسیون سوارکاری ایران نیز با توجه به حمایتهای همه جانبه کمیته از آن و آمادگی برای میزبانی دورههای آموزشی حمایتها و توجهات لازم را داشته باشد.
سپس اینگمار، رئیس فدراسیون جهانی خطاب به هاشمی گفت: از اینکه به خوبی برنامه انتخاباتی بنده را مطالعه کرده و به طور کامل از برنامه توسعه فدراسیون سوارکاری جهانی مطلع هستید، شگفتزده شدم و خوشحالم که بهخوبی میدانید فدراسیون جهانی چه برنامههایی برای رشد این رشته در عرصه جهانی دارد و بدون تردید فدراسیون شما نیز با توجه به موارد مطرح شده و حمایت کمیته ملی المپیک ایران جایگاه ویژهای در این زمینه خواهد داشت.
وی ادامه داد: تا کنون تمام تلاش خود را برای اجرای برنامههای خود به کار برده و از پیشنهادات رئیس کمیته ملی المپیک در این زمینه یعنی میزبانی لیگ سوارکاری با حضور کشورهای همسایه با نام پارس استقبال میکنم که البته باید برای اینکار مقدماتی چیده شود، وگرنه فدراسیون جهانی در این زمینه نظرش موافق است.
وی خاطرنشان کرد: از نزدیک رقابتهای مختلف سوار کاری ایران را دیده و از حضور بانوان ایرانی در این رشته بسیار خوشحال شده و نظرم خیلی مثبت شد. باید به این موضوع اشاره کنم که یکی از برنامهای فدراسیون جهانی توجه جوانان به این رشته است و همچنین افزایش حضور کشورهای مختلف در بازیهای المپیک، به همین دلیل در نظر داریم تعداد نفرات تیمی در سوارکاری را به 3 نفر و انفرادی را به یک نفر کاهش دهیم که همین امر خود باعث افزایش موفقیت دیگر کشورهای در مدالآوری و حضور در بازیهای المپیک میشود.
رئیس فدراسیون جهانی سوارکاری در خاتمه گفت: از همکاری سولیداریتی کمیته بینالمللی المپیک و کمیته ملی المپیک ایران و فدراسیون جهانی استقبال میکنیم و معتقدیم اگر قرار است سوارکاری در ایران رشد کند، باید به مربیان بومی توجه ویژهای داشته باشید و فدراسیون جهانی نیز در این زمینه نهایت همکاری را خواهد داشت. در خصوص برگزاری لیگ و یا رقابتهای منطقهای نیز میبایست برخی وزارتخانهها و نهادها همکاری لازم را با فدراسیون سوارکاری داشته باشند تا بهعنوان مثال در خصوص بحث قرنطینه اسبها با مشکل مواجه نشوید ولی این درخواست بهطور جدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و امیدواریم با این توجهاتی که کمیته ملی المپیک ایران به ورزش سوارکاری دارد، ضمن افزایش همکاری فی مابین، شاهد حضور نمایندگان سوارکاری ایران در المپیک توکیو باشیم.
در خاتمه به رسم یادبود هدایایی از سوی رئیس کمیته ملی المپیک به رئیس فدراسیون جهانی سوارکاری اهدا شد.
انتهای پیام/