بیشترین "تماس‌های تلفنی" از ایران به افغانستان است

7:30 - 22 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۷۱۷۰۳
مروری بر وضعیت مکالمات تلفنی مردم ایران نشان می‌دهد که همچنان افغانستان بخش قابل توجهی از مکالمات بین‌المللی‌ این کشور را در بر می‌گیرد.
بیشترین  به گزارش سرویس بین الملل  طی سال‌های اخیر با گسترش استفاده از نرم افزارهای ارتباطی موبایل، مکالمات تلفنی و موبایلی ایران تا حد قابل توجهی کاهش یافته و در موارد متعدد مشترکان سعی کرده‌اند مکالمات خود را از طریق شبکه‌های موبایلی انجام دهند تا از پرداخت هزینه آن در امان باشند.
 
درباره مکالمات بین‌الملل اگر چه آمار مستندی وجود نداشته و نمی‌توان با اتکا به اعداد و ارقام چنین رویکردی را ثابت کرد اما قطعا دسترسی به این نرم افزارها در حوزه مکالمات بین‌الملل توجیه اقتصادی بیشتر داشته و بیشتر ممکن است مورد توجه قرار گیرد بخصوص که طی سال‌های گذشته در چند نوبت تعرفه مکالمات بین‌الملل افزایش پیدا کرده است.
 
با این وجود همچنان ایرانیان بخشی از مکالمات خود با کشورهای مختلف را از طریق تلفن ثابت و یا موبایل انجام می‌دهند که از مکالمات خارجی صادره از ایران طی سال‌های گذشته همواره کشور افغانستان به دلیل همسایگی و حضور بسیاری از افاغنه در ایران در صدر آمار ترافیک تماس قرار داشته است.
 
به گونه‌ای که در دوره‌های مختلف این‌گونه اعلام شده بود که حدود یک سوم از مکالمات خارجی از مبدا ایران با این کشور است.
 
به تازگی نیز آمارهای دیگری ارائه شده و در قالب این آمار به دلیل حجم بالای تماس ایران-افغانستان از بررسی این مورد خاص صرف نظر شده و اینگونه عنوان شده است که آمار ترافیکی مکالمات کشور افغانستان در ایران مورد مقایسه قرار نگرفته است، چرا که حجم بالای این مکالمات مربوط به درخواست‌های اتباع این کشور در ایران است.
 
اما طبق آمارهای رسمی ارائه شده بدون در نظر گرفتن افغانستان، در سال گذشته کشور عراق در بین کشورهای همسایه در صدر جدول مکالمات درخواستی ایرانیان قرار گرفته و در طول ایام عزاداری اربعین حسینی میزان 24 میلیون دقیقه مکالمه بین دو کشور صورت گرفته است که از این میزان 15.8میلیون دقیقه ترافیک صادره و8.2 میلیون دقیقه ترافیک وارده بوده است.
 
پس از عراق نیز کشورهای امارات و ترکیه، سهم بسیار بالایی از مدت زمان مکالمه بین الملل خروجی از کشور را دارا بوده و در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
 
بعد از کشورهای همسایه، کشورهای آمریکا و کانادا و همچنین در میان کشورهای اروپایی آلمان، انگلستان و سوئد سهم بالایی از دقایق مکالمات هموطنان را به خود اختصاص می دهند.
 
از منظر کیفیت مکالمات بین الملل نیز علاوه بر کیفیت سیستم های ارتباطی مبدا و واسط، وابسته به شبکه کشور مقصد نیز است که در این میان بهترین ASR (کیفیت) در شبکه بین‌الملل متعلق به کشورهای «هلند» و «سوئد» با حدود 57 درصد و بعد از آن «استرالیا»، «اتریش»، «مالزی»، «فرانسه» و «آمریکا» است و در میان کشورهای همسایه امارات با حدود 41 درصد بهترین ASR و بعد از آن نیز کشورهای کویت، ترکمنستان و روسیه قرار دارند.
 
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *