انجام تست های روانشناختی از دانشجویان علوم پزشکی

1:25 - 20 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۷۱۰۸۶
معاون دانشجویی و فرهنگی وزیر بهداشت گفت: تست روانشناختی از همه دانشجویان گرفته می شود
به گزارش گروه جامعه ،محمد‌رضا فراهانی‏ در نشست مشترک با دبیران شورای صنفی دانشگاه های علوم پزشکی، افزود: اکنون تست روانشناختی که متشکل از 280 سوال دارد برای 25 هزار دانشجو انجام گرفته که با مشارکت دبیران شورای صنفی تلاش کنیم برای همه دانشجویان این تست سلامت صورت گیرد.  
 
معاون وزیر بهداشت به نقش تاثیرگذار اعضای شورای صنفی در مدیریت امور خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: باید در راستای اداره امور خوابگاه‌ها مسئولیت را به دست خود دانشجویان داد چرا که بهترین گزینه برای اداره خوابگاه‌ها اقشار دانشجو هستند که آشنایی و اشراف کامل بر مشکلات و نیازها دارند.
 
وی گفت: بدون شک واگذاری امور خوابگاه‌ها به دست خود دانشجو علاوه بر تقویت احساس اعتماد به نفس و مسئولیت‌پذیری دانشجویان سبب می‌شود نسل‌های آینده دانشجویان نیز از یک محیط خوابگاهی استاندارد و خوبی بهره‌مند شوند.
 
فراهانی به آمار تکان دهنده‌ای از آسیب های اجتماعی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: آماری که در سال 93 از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور استخراج شد حاکی از آن است 6.1 درصد دانشجویان علوم پزشکی از داروهای روانگردان مواد مخدر و مشروبات الکلی استفاده می‌کنند.
 
وی افزود: این نگرانی به این دلیل تشدید می‌شود که آمار درخصوص دانشجویانی است که در آینده می‌خواهند مسئولیت سلامت و بهداشت جامعه را در قالب پزشک یا پرستار در آینده عهده‌دار شوند. واقعا این آمار 6 درصدی آن هم درخصوص دانشجویان علوم پزشکی یک آمار وحشتناک و تکان‌دهنده است و متاسفانه این رقم و آمار در دانشگاه‌های دیگر و دانشگاه آزاد به 10 درصد هم می‌رسد.
 
معاون وزیر بهداشت خطاب به دبیران شوراهای صنفی گفت: شما دبیران به دنبال یک تحول فرهنگی و رفاهی در دانشگاه‌های خود باشید و باید امور خوابگاه‌ها را به دست شهرداران خوابگاه‌ها تحویل داد چرا که با مشکلات دانشجویان بیشتر آشنا هستند.
 
وی به اهداف تشکیل شوراهای صنفی اشاره کرد و گفت: معتقدم هدف از تشکیل این شوراها نباید صرفا رفع تکلیف و انجام اعضای شوراها و برگزاری انتخابات اعضا باشد که دراین صورت جز اتلاف وقت دانشجویان و دبیران شورا و هدر رفت هزینه‌ها چیزی دیگری نصیب‌مان نخواهد شد.
 
فراهانی با اشاره به اینکه شورای صنفی دارای دو مولفه اختیار و قدرت باید باشد گفت: ما آیین‌نامه شورای صنفی را طوری تنظیم و تدوین کرده‌ایم که دبیران شورای صنفی در راستای انجام وظایف خود مقتدر باشند و اگر در خلال انجام وظایف و تصمیم‌گیری‌های خود هویت شما دبیران زیرسوال رفت به کمیته‌‌ای که تشکیل داده‌ایم اعلام کنید.
 
فراهانی گفت: شما دبیران شوراهای صنفی که از طیف دانشجویی‌ هستید انسان‌های پخته و توانمندی هستید که قطعا در حیطه وظایف خود می‌توانید به اهداف تعیین شده دست یابید.
 
وی بر ضرورت اهمیت بحث اقتصادی فرهنگی و معیشتی دانشجویان و بهبود وضع خوابگاهی اشاره کرد و گفت: در این راستا طرح‌هایی داریم که بعد از تثبیت وضعیت و انجام وظایف شهرداران خوابگاه‌ها این طرح‌ها را طی نشست‌هایی که در آینده با شما دبیران شورای صنفی برگزار خواهیم کرد‏، به اجرا درمی‌آوریم.
 
در حاشیه این همایش یکروزه‏ 3 کمیته تحت عنوان کمیته رفاهی و کمیته تشکیلات و کمیته آموزشی و پژوهشی متشکل از اعضای شوراهای صنفی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به مدیریت نژادجواد‏‏، موگهی و نریمانی تشکیل شد.
 
در این کمیته‌ها دانشجویان و اعضای شوراهای صنفی درخصوص مشکلات خوابگاه‌ها‏ و انتخاب شهردار و مسائل مربوطه به امورصنفی و رفاهی دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 
دبیران شوراهای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی به طرح مسائل و مشکلات مربوط به امور خوابگاهی‏ رفاهی و فرهنگی واحدهای دانشگاهی خود پرداختند و از معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و مدیر امور دانشجویی خواستند در راستای حل این مشکلات چاره‌‌ای اساسی اندیشیده شود.
 
بحث مشکلات تغذیه‌ای در خوابگاه‌ها‏ و کمبود کیفیت غذا وعدم نظارت بر مسایل بهداشتی در تغذیه دانشجویان و افزایش آسیب‌های اجتماعی در برخی دانشگاه‌ها و مطالبات دانشجویان در شوراهای صنفی و پایین بودن کیفیت آموزشی و...  از جمله مباحث مطرح شده در این همایش بود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *