مشکل پر شدن حافظه در گوشی های اندرویدی را چگونه برطرف کنیم
یکی از موارد مهمی که بسیار از کاربران این روزها با آن سروکار دارند و مدام بابت کند شدن دستگاه به این مشکل بر می خورند پر شدن حافظه دستگاهشان است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، یکی از موارد مهمی که بسیار از کاربران این روزها با آن سروکار دارند و مدام بابت کند شدن دستگاه به این مشکل بر می خورند پر شدن حافظه دستگاهشان است. حافظه گوشی های موبایل با توجه به حجم وسیع اطلاعاتی که از صفحات اجتماعی، کانال ها و گروه های تلگرام و … دریافت می کنیم پر می شود و همین امر باعث کند شدن دستگاه خواهد شد و همگی شاهد این هستیم که گوشی موبایل ما مثل سابق سرعت و توانایی ندارد.
در ادامه با شما هستیم با راه هایی که به واسطه آنها خواهیم توانست مشکل پر شدن حافظه را مرتفع کنیم خواهیم پرداخت.
قبل از هر کاری ابتدا برای اینکه بدانیم ظرفیت گوشی موبایل ما چقدر است، پیشنهاد می کنم اگر از این مورد اطلاع کافی ندارید به Settings یا همان تنظیمات رفته و روی Storage یا حافظه تپ کنید. در ابتدای صفحه ای که باز خواهد شد حافظه داخلی شما را یا همان internal storage به شما نمایش خواهد داد و در ادامه میزان حجم قابل استفاده برای microSD به شما نمایش داده خواهد شد.
یکی از آسان ترین راه های حذف فایل های ناخواسته از طریق همین صفحه Storage است، کافی است روی Miscellaneous files تپ کنید و لیست فایل هایی که قابل استفاده نیستند و سیستم با انها کاری ندارد را ببینید، به آسانی می توانید تمامی آنها را انتخاب کرده و حذف کنید!
بدون شک بهترین راه برای تمیز کردن فضای ذخیره سازی در گوشی های هوشمند حذف برنامه های ناخواسته است. برنامه ها و بازی هایی که تنها آیکون آنها در صفحه گوشی و لیست برنامه ها خاک می خورند و حتی ماه هاست که آنها را باز نکرده اید این برنامه ها مهمترین عوامل در سنگین شدن و اشغال حافظه هستند. بهترین کار همین Uninstall کردن برنامه های بدون کاربرد است.
اگر به تنظیمات یا Settings بروید در قسمت Application manager می توانید لیست تمامی برنامه هایی که در گوشیتان نصب کرده اید را مشاهده کنید. با تپ کردن روی سه نقطه بالا سمت راست می توانید ترتیب چینش را عوض کنید Sort by size را انتخاب کرده تا بببنید کدام برنامه ها بیشترین حجم از گوشی را اشغال کرده اند.
با توجه به بالا رفتن کیفیت دوربین های فیلم برداری در گوشی های هوشمند، تصاویر و ویدئو های ضبط شده دارای حجم های بالایی هستند، همین امر باعث اشغال حافظه گوشی هوشمند شما خواهد شد، از ساده ترین کارهایی که می توانید انجام دهید انتقال تصاویر و ویدئو هاست، این کار هم حافظه گوشی را تمیز و حالی می کند و هم از لحاظ حریم شخصی خیال شما را بابت تصاویر شخصیتان آسوده خواهد کرد.
با توجه به فراگیر شدن برنامه تلگرام شاهد رونق کانال ها و ارسال انواع فایل های صوتی، تصویری و … توسط این برنامه در بسیاری موارد شاهد پر شدن حافظه گوشی ها تنها با استفاده از اپ تلگرام هستیم. خوشبختانه خود تلگرام برای این مورد راه حل خوبی در نظر گرفته، برای کنترل میزان حافظه در دسترس برای برنامه تلگرام به Setting رفته و دنبال Cache Setting بگردید، با تپ روی آن در صفحه باز شده می توانید مدت زمان نگهداری فایل های دانلود را مشخص کنید (پیشنهاد من یک هفته است، ۱ week) با تپ روی Clear Cache می توانید تمامی فایل های دانلود شده را حذف کنید در گزینه انتهایی Local Datebase می توانید فایل تکست مربود به مکالمات را یا حذف و یا به صورت کلی فشده کنید تا کمترین میزان حافظه را اشغال کند.
همانطور که می شود برنامه ها را به صورت کامل حذف کرد می توان فایل ها ذخیره شده برای هر یک از برنامه ها را به صورت کامل حذف کرد. در بسیاری از برنامه های پر کاربرد، مثل مرورگر ها و یا اپ های مربوط به شبکه های اجتماعی این مورد بسیار کاربردی است و می تواند در سرعت عملکرد انها تاثیر بسزایی داشته باشد.
برای اینکار به Settings یا همان تنظیمات رفته در قسمت Application manager یا همان مدیریت برنامه ها هر برنامه ای که بیشترین فضا را اشغال کرده را (طبق روشی که در بالا گفتیم) پیدا کرده و با تپ روی آن و زدن دکمه Clear Cache می توانید حجم فایل های ذخیره شده توسط برنامه های مختلف را کنترل کنید.
از مهمترین ویژگی های گوشی های اندرویدی امکان اتصال کارت حافظه است، کارت های حافظه MicroSD در ظرفیت های مختلف موجود هستند و به آسانی می توانید با صرف مبلغ مشخص کارت حافظه جدید خریده و از بابت پر شدن حافظه خیالتان را آسوده کنید.
این برنامه های کاربردی که کارهای جانبی مانند تمیز کردن و حذف فایل های اضافی را انجام می دهند را اصطلاحا third-party می گویند. با نصب هر یک از این برنامه ها می توانید تا حدودی از بابت فایل های ذخیره شده اضافی آسوده باشید. البته هر یک از این برنامه ها با توجه به حجم و کاربردشان اذیت و آزار های متفاوتی هم دارند. DU Speed Booster و Clean Master از بهترین این برنامه ها هستند که پیشنهاد می کنیم یکی را نصب داشته باشید.
/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: نت نوشت
/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: نت نوشت
نظرات بینندگان
سلام واتساپ گوشی من پاک شده و اصلا دوباره می خواهم نصب کنم پیام میده شما نمی تونید نصب کنید
بعدپیام میده حافظه بتای گوشی پر است چیکارش کنم.
ممنون
بعدپیام میده حافظه بتای گوشی پر است چیکارش کنم.
ممنون
من هیچ برنامه ای ندارم ولی برنامه هم نمیتونم نصب کنم
سلام من گوشیم S5 سامسونگ هست ۱۶ گیگابایت ولی سریع پر میشه باید چیکار کرد
گوشی من a71هستش ۶۶ گیگ از حافطه پر است بعد از فایل ها چیزی حذف میکنم چیزی کم نمیشه دلیلش چیه
سلام من گوشیم نوت ۹ پرو بعد ۶۴ گیگه الان ک ب سیستم وصل کردم حافظشو زده ۴۵ گیگ. یعنی تقلبیه؟برم پیش اون کسی ک ازش خریدم؟یا عادیه؟
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *