آمادگی اصناف برای ایجاد 400 هزار شغلی

15:08 - 18 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۷۰۴۷۶
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: جامعه صنفی کشور آمادگی دارد تا ۴۰۰ هزار شغل در سال ۹۵ ایجاد کند.
آمادگی اصناف برای ایجاد 400 هزار شغلیبه گزارش، علی فاضلی با اشاره به ایجاد ۲۷۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته در صنوف مختلف، گفت: هزینه ایجاد یک فرصت شغلی در اصناف ۱۵۰ میلیون تومان و این کمترین سطح هزینه در این بخش است؛ این در حالی است که ظرفیت ایجاد شغل در بخش کشاورزی و صنایع سنگین و بالادستی وجود ندارد و حتی هزینه ایجاد شغل در صنایع بالادستی معادل ۱.۵ میلیارد تومان است.

رئیس اتاق اصناف ایران، سهم اصناف در ایجاد اشتغال را ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار شغل اعلام کرد و افزود: به منظور ارتقای سهم اشتغال در بخش اصناف باید ضمن حذف قوانین و مقررات غیر ضروری زمینه برای اصلاح ‌آیین نامه ها و دستورالعمل های ناکارآمد فراهم شود و در همین جهت اتاق اصناف ایران اصلاح قانون نظام صنفی را برای تسهیل امور اصناف برای ارائه به مجلس شورای اسلامی آماده کرده است.

وی با تاکید بر ضروت کوچک‌سازی کمیسیون‌های نظارت بر سازمان‌های صنفی تصریح کرد: این کمیسیون ها باید کوچک شده و ایرادهای محیط کسب و کار در فضای دیگری برطرف شود؛ ضمن اینکه قوانین و مقررات مرتبط با بیمه، مالیات و قانون کار ازجمله قوانینی است که تسهیل در آنها می‌تواند در بهبود فضای کسب و کار و اشتغالزایی بیشتر در این بخش کمک کند.

رئیس اتاق اصناف ایران داشتن صلاحیت فنی و کارت پایان خدمت سربازی را از قوانین الزامی ایجاد یک شغل دانست و تصریح کرد: هم اکنون برای ایجاد یک شغل در بخش اصناف باید ۵ تا ۷ نوع مجوز دریافت شود که این روند ۲ تا ۳ هفته زمان نیاز دارد.

وی با اشاره به آموزش ۲۲ هزار نفر در دوره های آموزش فنی و حرفه در بخش تعمیر و نگهداری افزود: این دوره‌های آموزشی در قالب تفاهم نامه مشترک اتاق اصناف با سازمان اموزش فنی و حرفه ای اغاز شده است و تلاش می کنیم برای فراگیری علم روز در بخش اصناف، امکان استفاده از امکانات دانشگاهی با موضوعات تعمیرات و تجارت بین الملل فراهم شود.

فاضلی خاطرنشان کرد: با افزایش مشارکت اصناف در تصمیم گیری های دولت و مجلس، همکاری بیشتر سیستم بانکی و اعطای تسهیلات ارزان قیمت و ‌رفع موانع تولید زمینه برای ایجاد مشاغل جدید در بخش اصناف فراهم خواهد شد.

فاضلی با اشاره به کارا نبودن نظام بانکی در حمایت از تولید، گفت: هم اکنون قوانین موجود کشور نیز در جهت تسهیل تولید قرار ندارد ضمن اینکه هم اکنون ۶۵۰ هزار بنگاه تولیدی کوچک و متوسط در کشور وجود دارد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *