مسائل سیاسی و اقتصادی ما باید جلوه فرهنگی داشته باشد

22:30 - 17 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۷۰۰۲۵
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر اینکه مسائل سیاسی و اقتصادی ما باید جلوه فرهنگی داشته باشد، گفت: امروز اگر مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ما جلوه فرهنگی نداشته باشد، رسالت اصلی دین را انجام نداده‌ایم.
مسائل سیاسی و اقتصادی ما باید جلوه فرهنگی داشته باشدبه گزارش گروه سیاسی ،آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری در جشن مبعث پیامبر اکرم (ص) که در امامزاده زبیده خاتون (س) شهر قزوین برگزار شد، اظهار کرد: قرآن کریم می‌فرماید «خداوند متعال بر مؤمنان منت گذاشته که حادثه بزرگی به نام بعثت را برای آنان خلق کرده است».

وی افزود: منت در تعبیرات ما شاید تعبیر مناسبی نباشد اما در فرهنگ قرآن کریم و ادبیات عرب هر جا این واژه به کار رفته بیانگر آن بوده که گویا نعمت بزرگی به جامعه‌ای ارزانی داشته شده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اضافه کرد: در قرآن کریم در سه مورد و در رابطه با سه مسأله مهم و کلیدی از واژه منت استفاده شده است که مواردی از قبیل اصل اسلام، بعثت پیامبر اکرم (ص) و وجود مقدس صاحب‌الزمان (عج) را شامل می‌شود.

حسینی‌بوشهری ادامه داد: در رابطه با دین مبین اسلام قرآن کریم می‌فرماید «خداوند متعال نعمت بزرگی به نام اسلام را به شما ارزانی داشته است».

این مسؤول عنوان کرد: بعثت نیز نعمت بزرگ الهی است که به جامعه مؤمنان پایبند و معتقد که قدر آن را می‌دانند، ارزانی داشته شده است و افرادی که قدر بعثت را می‌دانند انسان‌هایی هستند که پس از واقعه بعثت به پیامبر اکرم (ص) گرایش پیدا کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به ویژگی‌های پیامبر اکرم (ص) که از زبان قرآن بیان شده است، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) از جنس مردم بوده و مانند سایر انسان‌ها ضمن داشتن احساس، می‌خورد و می‌آشامید.

حسینی‌بوشهری گفت: آنکه به عنوان رسول خدا آمده از خود مردم بوده و یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین اهدافی که دنبال می‌کند، خواندن آیات الهی و پیام‌های خداوند برای مردم است تا گوش مردم با پیام الهی آشنا شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه تشنه حقیقت بوده و می‌خواهد این تشنگی را با سرچشمه زلال وحی سیراب کند، بیان کرد: امروز ما قدر دین اسلام را نمی‌دانیم اما در دوردست‌ها انسان‌هایی منتظر هستند پیام قرآن و دین برایشان بازگو شود تا به سمت دین و اسلام آغوش باز کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: انقلاب پیامبر اکرم (ص) انقلاب فرهنگی بود و امروز اگر مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ما جلوه فرهنگی نداشته باشد، رسالت اصلی دین را انجام نداده‌ایم.

حسینی‌بوشهری اضافه کرد: دشمنان این نظام مقدس ناتوی فرهنگی و تهاجم فرهنگی را با جدیت دنبال می‌کنند زیرا یقین دارند اگر در این زمینه موفق شوند نقشه‌های شوم خود را عملیاتی کنند، می‌توانند انقلاب ما را که ریشه در انقلاب نبوی دارد در دست بگیرند.

این مسؤول ادامه داد: اینکه امروز رهبر معظم انقلاب نسبت به نسل جوان و مسائل فرهگی جامعه حساسیت زیادی از خود نشان می‌دهند نیز به خاطر تهاجم فرهنگی دشمنان و اثرات منفی این تهاجم است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه در قرآن کریم به مسأله تعلیم و تربیت چندین بار اشاره شده است، عنوان کرد: در قرآن کریم چهار بار واژه‌های تعلیم و تربیت با یکدیگر ذکر شده که در سه مورد از آن واژه تربیت مقدم بر تعلیم است.

حسینی‌بوشهری تصریح کرد: در حقیقت انسان پس از اینکه تعلیم می‌بیند، تربیت می‌شود اما چون تربیت موضوع اساسی‌تری به شمار می‌رود بر تعلیم مقدم شمرده شده است.

وی با اشاره به اینکه جامعه قبل از پیامبر گرامی اسلام (ص) جامعه جاهلیت بود، گفت: امروز باید مراقبت کنیم جامعه ما تبدیل به جامعه دوران جاهلیت نشود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور خاطرنشان کرد: در دوران جاهلیت مردم از ترش فقر بچه‌های خود را می‌کشتند که این امر به شدت زشت و ناپسند شمرده شده است و پیامبر اکرم (ص) نیز فضای دوران جاهلیت را فضای کشتار و آدم‌کشی بیان می‌کند.

حسینی‌بوشهری یادآور شد: امروز رهبر معظم انقلاب موضعی که پیامبر اکرم (ص) در برابر بت‌ها می‌گرفت را در برابر شیطان بزرگ آمریکا گرفته است و اجازه نمی‌دهد آمریکا در مسائل داخلی کشور ما دخالت کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *