"تانک اصلی میدان نبرد" ایران را بشناسید+عکس و جزئیات

7:45 - 08 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۶۵۸۷۶
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
به گفته فرماندهان عالی رتبه ارتش ایران، تانک "تیام" به دلیل قابلیت های بی نظیرش به عنوان "تانک اصلی میدان نبرد" ایران شناخته می شود.
-گروه سیاسی: "یکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در نیروی زمینی ارتش در سال‌های اخیر این است که فاصله ایده تا محصول بسیار کاهش یافته است و از ۱۰ تا ۱۵ سال به تنها یک سال رسیده است." این بخشی از صحبت های امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش  در مراسم رونمایی از دستاوردهای جهاد خودکفایی نزاجا بود. گفته هایی که با اندک نگاهی به تجهیزات مدرن و پیشرفته ارتش، می توان صحت آن را به آسانی دریافت.

گزارش دفاعی

با مشاهده اخبار پیرامون پیشرفتهای فنی تسلیحاتی کشورمان به این نتیجه می رسیم که نیروهای مسلح ایران که بواسطه تحریم‌های نظامی در شرایط سخت‌تری نسبت به دیگر کشورها قرار داشته و دارند، با ایجاد چرخه مناسب همکاری میان وزارت دفاع، مراکز دانشگاهی و سازمان جهاد خودکفایی، فاصله ایده تا محصول را کم کرده اند؛ به طور قطع یکی از نمونه های بارز این کاهش ایده تا محصول را می توانیم در دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش از جمله "تانک تیام" ببینیم. 

گزارش دفاعی

 "تیام، تانک اصلی میدان نبرد است که با همت سازمان جهاد خودکفایی نزاجا متناسب با نوع تهدیدات منطقه‌ای ساخته و پرداخته شده است." این گفته امیر آراسته معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، دربردارنده چند نکته مهم در خصوص پیشرفت تجهیزات نزاجا است؛ پیشرفتی که بیش از هر مورد دیگری بر "بومی بودن" و "عملیاتی بودن" آن تاکید دارد؛ پیشرفتی که تنها یک روز پس از نمایش "تیام" در 25 فروردین، در اکثر رسانه های بین المللی بازتاب داشت و موجب آسودگی خاطر دوستان و پریشان حالی دشمنان کشورمان شد.

"تیام" به لحاظ فنی چگونه است؟

در ساخت تانک تیام از شاسی و عراده‌های تانک "ام 47" و برجک تانک‌های سری تی استفاده شده که با اقدامات صورت گرفته بر روی آن، قابلیت‌های رزمی و تدافعی اش افزایش بارز و قابل توجهی کسب کردند.

گزارش دفاعی

همچنین سامانه‌های پیشران و سامانه‌های ارتباطی و اپتیکی این تانک ارتقا یافته و با نصب پوشش زره واکنشی بر روی آن، به قابلیت‌های تدافعی و ماندگاری اش در صحنه رزم اضافه شده است.

"تیام" علاوه بر قابلیت های استراتژیکی که به آن اشاره شد، تانکی مسافت یاب از نوع لیزری نیز محسوب میشود؛ تا پیش از این "ام 60" های تحویل شده به ایران از نوع A1 بودند که فاقد مسافت سنج لیزری بود و پریسکوپ فرماندهی آن نیز از نوع M51، فاقد دید پانارومیک برای فرمانده بود.

تیام علاوه بر مسافت‌یاب لیزری، " توپ با کالیبر 105 میلی متری خان دار EFCS3 " و یک قبضه "مسلسل دوشکا با کالیبر 12.7" را نیز در خود جای داده است.

گزارش دفاعی

بدون تردید، ساخته شدن "تانک تیام" برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برگ برنده ارزشمندی قلمداد می شده و می تواند یک عامل بازدارنده قوی برای دشمنان و متجاوزان به خاک کشورمان محسوب شود. تیامی که با قرار گرفتن "کرار" در کنار خود می خواهد آرزوی گروهک های تروریستی حاضر در منطقه و دشمنان قسم خورده ملت ایران را نقش بر آب کند.



شاهین
|
-
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
0
0
درود بر بزرگترین ارتش جهان خدا قوت
سیروس
|
-
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
0
0
تیربارچی تانک از امنیت خوبی برخوردار نیست
ناشناس
|
-
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
0
0
به ملت سرافراز ایران امید می دهد و به دشمنان ترس.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *