محکومان نزد ما امانت هستند
وی زندان را مکانی برای تحمل کیفر دانست و حلقه زندان را متصل به سیستم قضایی در جهت تحکیم اجرای دستورات قضایی بیان داشت.
حسینی در خصوص طرد محکوم از جامعه و ورود به زندان گفت: زمانی که زندانی به زندان تحویل داده میشود یعنی اینکه در جامعه بدلیل ناهنجاریهای مختلف از جمله فعل یا ترک فعل، تعرض به قانون و …. محکوم به تحمل کیفر گردیده که میبایست با برنامههایی که سازمان زندانها برای ما تدوین کرده و طی برنامههای سخت افزاری و نرم افزاری مشخص شده ضمن ارتقا امنیت و ایجاد امنیت پایدار و برقراری نظم و انضباط باید بگونه ای برنامههای اصلاحی تربیتی را به اجرا در آوریم که مددجو بعد از آزادی جامعه با آغوش باز پذیرای آن باشد.
سید حمید حسینی حساسیت کار زندانبانی را در بخشهای امنیتی در کنار برنامههای فرهنگی و اصلاحی مهم دانست و گفت: در زندانهای استان گیلان با وجود افراد با تجربه و تحصیلکرده که با علوم و فنون جدید رویکرد اصلاحی و تربیتی را در پیش دارند نباید از امنیت نیز غافل شد، زیرا امنیت زندان بطور مستقیم و بی واسطه با امنیت جامعه در ارتباط است و چنانچه کوچکترین لغزشی صورت گیرد در جامعه نیز بصورت واضح مشخص میگردد.
حسینی در پایان خاطر نشان ساخت: میبایست برنامههای علمی و عملی را
در بالابردن کیفیت و راندمان در حوزه کاهش جمعیت کیفری فعالتر نمود و
راهکارها و مشکلات را با برنامه ریزیهای دقیق و بلند مدت حل کرد.
در ادامه فلاح میری ریاست حفاظت اطلاعات دادگستری کل و حفاظت ارشد قوه قضائیه در استان گیلان ضمن ابراز خرسندی از حضور در شواری اداری زندانهای گیلان گفت: زندان نسبت به ادارات دیگر جایگاه حساس و ویژه ای دارد و نسبت به زندانبانی اسلامی و تکریم زندانی و خانواده نکاتی را بیان داشت .
وی بیان داشت: حفاظت اطلاعات نگاه تیزبین مدیران در دستگاهها میباشد و در زندان ضمن نگاه امنیتی میبایست با جلب اعتماد، استفاده از خرد جمعی و استفاده مدیریت مشارکتی در بدست آوردن امنیت که خود یک ثروت محسوب میشود گامهای موثری برداشت.
فلاح میری در پایان در خصوص انتقال و بازگو کردن مشکلات زندان به ادارات، نهادها و دیگر دستگاههای اجرایی از جمله تامین اعتبارات لازم در زمینههای مختلف قول مساعدتهای لازم را دادند.