آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی + تصاویر
فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان، شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژهای داشته است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، فرانسویها برای خوردن غذا به تازگی، طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت میدهند.
شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد.
در سال ۲۰۱۰، دانش غذایی فرانسه، توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: توریسم آنلاین
شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد.
در سال ۲۰۱۰، دانش غذایی فرانسه، توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد.
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
"ماکارون" یک شیرینی فرانسوی است که مواد اصلی آن سفیده تخم مرغ وشکر، پودر بادام یا بادام زمینی است و وسط آن با شکلات سفید یا خامه پر می شود.
"سوفله" نوعی دسر است که البته گاه به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود. سوفله با سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود و همانطور پف کرده و بیرون زده از ظرف سِرو می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: توریسم آنلاین
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *