آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی + تصاویر

6:10 - 02 ارديبهشت 1395
کد خبر: ۱۶۳۳۲۵
فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان، شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژه‌ای داشته است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، فرانسوی‌ها برای خوردن غذا به تازگی، طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت می‌دهند.

شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد.

در سال ۲۰۱۰، دانش غذایی فرانسه، توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد.

باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.
سالاد
سالاد "Nicoise" از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آب پز، لوبیا سبز و کاهو درست می شود.
"استیک فریت" یک غذای فرانسوی مشهور تهیه شده از استیک و سیب زمینی سرخ کرده است.
"Quenelle" از اردک ماهی، کره، پودر سوخاری و سس لابستر تهیه می شود.
گوشت اردک یا ران اردک که با چربی خودش طبخ می شود، غذای محبوب فرانسوی هاست.
گوشت اردک یا ران اردک که با چربی خودش طبخ می شود، غذای محبوب فرانسوی هاست.
"راتاتویی" یک غذای سنتی فرانسوی که با انواع سبزیجات مدیترانه ای،کدو، قارچ و بادمجان درست می شود.
"جگر چرب"-جگر غاز- غذای تجملی و گرانقیمت فرانسوی هاست.
"ماکارون" یک شیرینی فرانسوی است که مواد اصلی آن سفیده تخم مرغ وشکر، پودر بادام یا بادام زمینی است و وسط آن با شکلات سفید یا خامه پر می شود.
"سوفله" نوعی دسر است که البته گاه به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود. سوفله با سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود و همانطور پف کرده و بیرون زده از ظرف سِرو می شود.
کرم بروله دسر مورد علاقه فرانسوی هاست که از کاستارد خامه ای غلیظ و یک رویه کاراملی نازک و شکننده تهیه می شود که به صورت سرد، سِرو می شود.
کرم بروله دسر مورد علاقه فرانسوی هاست که از کاستارد خامه ای غلیظ و یک رویه کاراملی نازک و شکننده تهیه می شود که به صورت سرد، سِرو می شود.
"Bouillabaisse" یک نوع خورشت ماهی است که با صدف و سیب زمینی و سبزیجات طبخ می شود.
خوردن حلزون برای غیرفرانسوی ها عجیب اما این غذا محبوب خود فرانسوی ها است. فرانسوی ها حلزون بخارپزده شده را داغ سرو می کنند در حالی که با سبزی،سیر و کره آن را پر کرده اند.
خوردن حلزون برای غیرفرانسوی ها عجیب اما این غذا محبوب خود فرانسوی ها است. فرانسوی ها حلزون بخارپزده شده را داغ سرو می کنند در حالی که با سبزی،سیر و کره آن را پر کرده اند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: توریسم آنلاین


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *