الزامی شدن سرو غذای حلال در مناطق توریستی فیلیپین
دولت فیلیپین در راستای جذب بیشتر گردشگران مسلمان و نیز تبلیغ دین مبین اسلام، مناطق و مبادی گردشگری این کشور را موظف به سرو غذای حلال کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، سازمان گردشگری فیلیپین، سرو غذای حلال در مناطق و مبادی گردشگری در این کشور را الزامی کرد.
این سازمان هدف خود از این اقدام را احترام به دستورات دین مبین اسلام و جذب بیشتر گردشگران مسلمان، عنوان کرد.
مدیر این سازمان اظهار داشت: کشورش سعی دارد بیشترین بخش از فروشگاه های عرضه غذای و محصولات حلال را در اختیار بگیرد و سازمان گردشگری فیلیپین در تلاش است ۲۰ تا ۳۰ درصد از کل فروشگاه های حلال دنیا را در اختیار بگیرد.
«رامن جیمنز» در ادامه افزود: این پروژه حاصل ۱۰۰ روز کار مشترک سازمان گردشگری فیلیپین با کمیسیون ملی مسلمانان فیلپینی است.
وی با اشاره به اهمیت سرو غذا در مناطق گردشگری، خاطرنشان کرد: در صورت عدم سرو غذای حلال، بخش زیادی از گردشگران مسلمان مقصد فیلپین را برای خود انتخاب نمی کنند و این سازمان در راستای احترام به احکام دین مبین اسلام و اعتقادات گردشگران و نیز جذب بیشتر گردشگر، چنین اقدامی را در دستور کار خود قرار داده است.
در همین راستا این سازمان، آشپزخانه و تجهیزات ۴۳ هتل، رستوران و دیگر مکان های پذیرش گردشگر را به گونه تجهیز کرده است که برای ارائه غذای حلال کاملاً آمادگی داشته باشند.
برند «حلال» عنوانی است که بر روی خوراکی ها و نوشیدنی هایی که مورد تایید مراجع ذیصلاح این برند باشند، و به طور کامل مطابق دستورات غذایی دین مقدس اسلام قرار داشته باشند نصب می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
این سازمان هدف خود از این اقدام را احترام به دستورات دین مبین اسلام و جذب بیشتر گردشگران مسلمان، عنوان کرد.
مدیر این سازمان اظهار داشت: کشورش سعی دارد بیشترین بخش از فروشگاه های عرضه غذای و محصولات حلال را در اختیار بگیرد و سازمان گردشگری فیلیپین در تلاش است ۲۰ تا ۳۰ درصد از کل فروشگاه های حلال دنیا را در اختیار بگیرد.
«رامن جیمنز» در ادامه افزود: این پروژه حاصل ۱۰۰ روز کار مشترک سازمان گردشگری فیلیپین با کمیسیون ملی مسلمانان فیلپینی است.
وی با اشاره به اهمیت سرو غذا در مناطق گردشگری، خاطرنشان کرد: در صورت عدم سرو غذای حلال، بخش زیادی از گردشگران مسلمان مقصد فیلپین را برای خود انتخاب نمی کنند و این سازمان در راستای احترام به احکام دین مبین اسلام و اعتقادات گردشگران و نیز جذب بیشتر گردشگر، چنین اقدامی را در دستور کار خود قرار داده است.
در همین راستا این سازمان، آشپزخانه و تجهیزات ۴۳ هتل، رستوران و دیگر مکان های پذیرش گردشگر را به گونه تجهیز کرده است که برای ارائه غذای حلال کاملاً آمادگی داشته باشند.
برند «حلال» عنوانی است که بر روی خوراکی ها و نوشیدنی هایی که مورد تایید مراجع ذیصلاح این برند باشند، و به طور کامل مطابق دستورات غذایی دین مقدس اسلام قرار داشته باشند نصب می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *