احتمال ورود ژلاتین خوکی به کشور صفر است
زرگران با اشاره به این که سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد بر واردات کالا از مبادی رسمی نظارت می کند گفت: احتمال ورود ژلاتین خوکی به صنایع غذایی ایران صفر است.
خبرگزاری میزان -
کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی درگفتگو با با اشاره به شایعه واردات ژلاتین خوک به کشور گفت:عمده ژلاتین وارداتی به کشور منشا گاوی دارد و احتمال واردات ژلاتین خوک صفر است.
وی تصریح کرد :در واردات مواد اولیه هم سازمان استاندارد و هم سازمان غذا و دارو روی واردات نظارت کامل دارند وقطعا جلوی واردات ژلاتین خوکی گرفته می شود و امکان واردات آن از مبادی رسمی وجود ندارد.
زرگران ادامه داد:کمیته حلالی نیز در کشور وجود دارد که بر واردات کالاها نظارت می کند و پس از تایید این کمیته کالا اجازه ورود به کشور را پیدا می کند.
وی با اشاره به ورود ژلاتین خوکی از مبادی قاچاق گفت: اگر ژلاتین خوکی از مبادی غیر رسمی و به صورت قاچاق به کشور وارد شده باشد با توجه به اینکه کارخانجات صنایع غذایی ژلاتین مورد نیاز خود را تنها از وارد کنندگان معتبر تهیه می کنند این نوع ژلاتین امکان ورود به صنایع غذایی را ندارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *