برای اشاعه فرهنگ قرآني در زندان، برنامهای جامع تدوين شده است
به گزارش گروه حقوقی وقضائی به نقل از اداره کل زندانهای
استان قزوین،
حميدرضافراست طلب در حاشيه بازديد از زندان مركزي قزوین اظهار داشت :جایگاه قرآن باید در برنامههاي فرهنگي وتربيتي جدي گرفته شود. اصلیترین وظیفه امروز ما ارتقاء جایگاه قرآنی میان مردم، بويژه گروههاي آسيب ديده اجتماعي است.
وي با اشاره به اينكه در همه بخشها باید جایگاه قرآن ارتقاء یابد افزود: قرآن بزرگترين جايگاه تربيتي را در احياي زندگي سالم و سعادتمند انسانها دارد. باید جایگاه واقعی قرآن کریم جدی گرفته شود و با تعامل و تقویت ارتباطهای درون بخشي در چارچوب شرح وظایف سازماني به سمت وسوی تجلي فرهنگ قرآن براي تغيير مسير زندگي زندانيان باشيم.
مديركل زندان هاي قزوين بيان داشت: بمنظور رسیدن به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت حافظين قرآن كريم ،شورای فرهنگي زندانهاي استان قزوین با طراحي اصول و قواعد و همچنین توجه ويژه به زندانيان حافظ قرآن ،زمينه هاي ترغیب به فعالیتهای قرآنی را در زمان تحمل حبس ارتقا داده است.
فراست طلب با بيان اينكه زمینه ارائه توانمندیهای حافظان قرآن در زندانها مهيا است گفت: به تازگي در تمامی برنامههاي فرهنگي و تربيتي زندانها از زندانيان حافظ قرآن دعوت مي شود حتی یک آیه را از حفظ بخوانند تا سایر افراد با دیدن این امر ترغیب به حفظ قرآن شوند.
وي خاطرنشان كرد: برای تحقق امر توسعه واشاعه فرهنگ قرآني در زندان برنامهای جامع تدوين گرديده و در حال حاضر ۱۴ روحاني و مربي قرآني در رشتههاي مختلف قرآن و نماز حضور فعال دارند.
فراست طلب با اشاره به اینکه آسيبها وانحرافات اجتماعي هميشه و در هر لحظه در كمين است اذعان داشت: با نا آگاهی و غفلت از مفاهيم تربيتي و انسان ساز قرآن دچار ضعفهاي تربيتي هستيم. قرآن بايد اساس اول اصول تربيتي در خانواده وجامعه بوده باشد و مطالعه آن بایستي در هر موقعيت و مكان بويژه زندان جريان داشته باشد.
وی گفت: قرآن متناسب با موضوعات مختلف بهترين راهکارهارا ارائه ميکند. بنابراین ارج نهادن به توانایی و فعالیتهای قرآن آموزان میتواند آنها را در رسیدن به شور وشعور معنوي وسايرين را به توجه بیشتر به آیات الهی و عملی کردن به آموزههای قرآن در زندگی ترغیب سازد.