جذابترین نامهای تاریخ صنعت خودروسازی + تصاویر
انتخاب نام برای خودروهایی که توسط شرکتها طراحی میشوند، یکی از موثرترین و در عین حال سختترین کارها در عرضه آن خودرو محسوب میشود. زیبا و جذاب بودن نام، یکی از علل موفقیت محصولات در میزان فروش آنها است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، نام خودرو یکی از مهمترین المانهای آن است که خودروسازان همواره سعی بر انتخاب کلمهای جذاب و نشان دهنده رفتار خودرو داشتهاند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
فراری تستاروسا (Testarossa)
اسمهای ایتالیایی به طور خودکار وقتی توسط مردم دیگر مناطق جهان ادا میشوند دارای آهنگی خاص و جذابیتی مضاعف خواهند شد. این مدل که در بزرگداشت یکی از پرافتخارترین مدلهای فراری یعنی 500 TR تولید شده بود، به معنای مو قرمز است.
پانوز اسپرانته (Panoz Esperante)
حتی اسمی بیمعنی همانند اسپرانته هم میتواند وقتی برای خودرو انتخاب شود ناگهان تبدیل به اسمی جذاب و خواستنی شود. اسامی این چنینی قطعا برای نامگذاری محصولات دَم دستی و ارزان به کار نمیروند.
میتسوبیشی ریدر (Raider)
جای تاسف بسیاری دارد وانتی که هیچ مشخصه اسپرتی در خود ندارد و حتی به سختی فروش رفته، دارای نامی به این خوبی باشد! مهاجم باید خودرویی عضلانی یا کوپه اسپرت میبود تا یادآور هیجان و آدرنالین باشد.
شلبی کبری (AC Cobra)
واقعا چه نامی برازندهتر از قاتلی که کمتر از یک قطره سمش، جان انسانی را میگیرد!. اگر با این خودرو مراعات کنید از آن جان سالم به در میبرید اما در غیر این صورت کبری ظاهر میشود! نامی که همچون کاراکتر خود خودرو از قبل خطرناک بودنش را فریاد میزند!
الدزمبیل کاتلس (Oldsmobile Cutlass)
این بار الدزموبیل یکی از مهمترین عناصر ایجاد ترسِ دزدان دریایی را استفاده کرده؛ شمشیرشان را! اما بر خلاف شمشیر کوتاه و بُرنده دزدان دریایی این خودرو بسیار بزرگ بود و خطوط ملایم ِ بدنهی آن،چشمها را به آرامی نوازش میداد.
لندرور دیفندر (Land Rover Defender)
واژهی مدافع یادآور شخصی قوی، پرافتخار و قابل اعتماد است. واژگانی که به بهترین نحو قابلیتهای یکی از اساطیر اتومبیلهای آفرود را توصیف میکند.
شورولت کوروت (Corvette)
در نیروهای دریایی کوروت به نوعی از کوچکترین کشتیهای جنگی اطلاق میشود. در خشکی هم شاید کوروت مانند اصل و نسب خود جنگآور به شمار برود اما هرگز به عنوان اتومبیلی لوکس شناخته نشد و نام کوروت با ارزانی و بعضی از کمبودها پیوند خورد.
لامبورگینی دیابلو (Diablo)
گذاشتن اسمی مانند شیطان بر روی یک محصول, آن هم در کشوری که واتیکان بیخ گوش آنها است واقعا جرات و اعتماد به نفس بالایی لازم دارد که مهندسان و ریاست لامبورگینی که همیشه معروف به جنون بودهاند، به خوبی از پس آن بر آمدهاند.
رولزرویس فانتوم (Phantom)
رولزرویس همیشه برای مدلهای خویش اسامی جذابی در نظر میگرفت؛ ولی رولزرویس با نام فانتوم (روح) بهترین روش ترکیب خلاقیت و پرستیژ این مدل را در نظر گرفته است.
الدزمبیل ترنادو (Oldsmobile Tornado)
در هنگام مراحل طراحی و ساخت این خودرو اسمی برای آن انتخاب نشده بود اما به محض نصب موتور و صدای فوقالعاده آن، این نام برازندهترین گزینهای بود که با آن جاودانه شود.
لامبورگینی کونتاش (Countach)
واژهی کونتاش را تقریبا میشود به بروز دادن یک احساس ترجمه کرد. احساسی که در مواقعی که سورپرایز شدهاید و انتظار دیدن چیزی به این صورت را ندارید، سراغتان میآید و این دقیقا همان حسی است که مردم وقتی این اتومبیل را میدیدند با شادی از خود بروز میدادند! "اوه عجب چیزی!" و یا به عبارت سادهتر : "کونتاش"!
پونتیاک فایربرد (Firebird)
ققنوس به احتمال زیاد بهترین اسم برای اتومبیل نیست چون این پرنده افسانهای در آتش میسوزد و در نهایت از خاکستر خود دوباره متولد میشود اما آتش گرفتن یک خودرو چیزی جز ناراحتی و البته مقدار زیادی خاکستر بیاستفاده باقی نمیگذارد. به همین علت پونتیاک نام پرنده آتشین را انتخاب کرد.
داج رمپیج (Rampage)
به وانتهایی که فقط 2 صندلی داشته باشند و نیروی موتور فقط به چرخهای عقب منتقل شوند Ute گفته میشود. در گذشته این سبک خودروها محبوبیت بسیاری داشتند و مدلهای مختلفی مانند Ranchero و شورولت El Camino تولید شد؛ اما داج مایل بود نام بهتری برای محصول خود بگذارد که در نهایت به داد و بیداد ختم شد!
داج مگنوم (Magnum)
مهم نیست که شما اسم مگنوم را به اسلحه و یا حتی سریال دهه 80 آمریکا نسبت میدهید، مگنوم به خودیِ خود اسم جذابی است و با هر محصولی به خوبی هماهنگ میشود!
بیوک رودمستر (Roadmaster)
رودمستر به معنای کسی است که وظیفه تغییر خطوط راه آهن را بر عهده دارد اما در سال 1940 زمانی که بیوک این مدل را ساخت به طور بسیار آشکاری مایل بود به رقیبانش بفهماند که سلطان جادهها کیست!
پلیموت پراولر (Plymouth Prowler)
این خودرو از آن دسته اتومبیلها نیست که کنار خیابان پارک باشد و توجه دیگران را به خود جلب نکند. اگر به دنبال کنجکاوی و نگاه پرسشگر عابرین هستید دقیقا سوار خودرویی شدهاید که به خوبیِ اسمش، معرف حضورش است.
آلفارومئو دیسکو ولنته (Disco Volante)
آلفارومئو عاشقان و متعصبان خاص خود را دارد و برای به وجد آوردنشان نیز از هر چیزی استفاده میکند. این بار آلفا رومئو از بشقاب پرندهها سود برده! ( Disco Volante در زبان ایتالیایی به معنای بشقاب پرنده است)
پورشه کاررا جیتی (Carrera GT)
Carrera در زبان اسپانیایی به معنای مسابقه است که یکی از بهترین نامها برای خودروهای مسابقهای محسوب میشود که در رفت و آمد شهری منع قانونی ندارد؛ به اضافه اینکه تلفظ کردن این نام هم به نوعی جالب است!
داج وایپر (Viper)
هربار چه دربارهی اتومبیل و چه مار افعی صحبت میکنید حسابی مراقب اطراف خود باشید زیرا ممکن است جلوی شما ظاهر شود و آن آخرین چیزی باشد که میبینید!
جنسن اینترسپتور (Jensen Interceptor)
با شنیدن اسم این خودرو شاید فکر کنید قرار بوده مهمترین کاراگاهان جهان از آن استفاده کنند یا توسط آن از اشیایی گرانقیمت در سفرهای جادهای محافظت شود ؛ اما نه! قرار نیست کسی از این ماشین به آدم بدها شلیک کند! اما همین که قرار باشد توسط یک رهگیر (Interceptor) رانندگی کنید، حس پلیسی در شما زنده خواهد شد!
دِ توماسا مانگوستا (De Tomaso Mangusta)
مانگوستا واژه ایتالیایی مانگوس یا میمون پوزه بلند است. یکی از معدود حیواناتی است که توان مقابله و کشتن مار کبری را دارد. این خودرو در زمان خودش دقیقا برای مقابله و شکست شلبی کبری طراحی و ساخته شده بود.
هادسن هورنت (Hornet)
اگر تا به حال توسط نیش زنبور گزیده شده باشید، قطعاٌ با خود گفتهاید چطور امکان دارد که زنبوری به این کوچکی چنین دردی را برایتان درست کرده باشد! هادسن Hornet (زنبور سرخ) هم در سالهای اولیهی شکلگیری مسابقات NASCAR تولید شده و در زمان خود برای بسیاری از اتومبیلهای بزرگتر و گرانتر از خود، همانند نیشی دردناک بود.
میتسوبیشی ایگل تالون (Eagle Talon)
Eagle Talon (چنگال عقاب) با مدل دیگر خودِ میتسوبیشی که Eclipse (خورشید گرفتگی) نام داشت، از لحاظ فنی و ظاهری فرق آنچنانی نداشت. این کاملا به شما بستگی دارد که با چه نامی آن را میشناسید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *