بهره برداری از بزرگترین پارکینگ زیرزمینی پایتخت
وی ادامه داد: در بحث فنی مربوط به نگهداشت تونل های شهری مسائل مربوط به بهسازی و ساماندهی خود سازه ها تونل مورد توجه قرار می گیرد که طبیعتا معاونت فنی و عمران شهرداری، سازمان عمران شهری و مناطق مربوطه شهر تهران موضوع پایش سازهای این تونلها را برعهده دارند و هرجا که لازم باشد اقدامات موضوعی انجام می شود.
جاوید تاکید کرد: در بحث نگهداشت تونل های شهری به جز مساله نشت آب در تونل توحید که اقدامات لازم در خصوص رفع این مشکل نیز انجام شده است مشکل خاصی در حوزه نگهداری سازههای تونلی نداشتیم.
وی در ادامه با اشاره به مساله نگهداری از سازه های تونلی در هنگام بهرهبرداری نیز یادآور شد: در کل بهره برداری از این تونلها برعهده شرکت کنترل ترافیک و مناطقی است که این سازه ها در محدوده آنها قرار دارند. شرکت کنترل ترافیک شهر تهران بهره برداری ترافیکی، مانیتورینگ و سیستم ITS این تونلها را رصد می کند و در صورت بروز مشکلاتی در این زمینه ها اقدامات لازم را انجام می دهند.
معاون فنی و عمرانی شهردار تهران همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سرنوشت ساخت پارکینگ زیرسطحی ای که در کنار پروژه تونل نیایش قرار داشت چه خواهد شد؟ توضیح داد: توسعه فضاهای زیرسطحی در قالب مجتمعهای خدماتی و پارکینگ یکی از برنامههایی است که در دنیا تجربه شده و تهران نیاز داشت تا از این تجربههای بین المللی استفاده کند. اولین تجربه شهر داری تهران در کنار بوستان ملت در حد فاصل تونل نیایش و پردیس ملت با ساخت پروژه طبقاتی ای تحت عنوان پارکینگ پردیس ملت تجربه شد.
جاوید با بیان اینکه اکنون طراحی این پروژه به پایان رسیده و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است؛ بیان کرد: این پروژه اکنون پیشرفت 20 درصدی داشته و طبق پیش بینی های انجام شده تا 2 سال آینده به بهرهبرداری می رسد.
به گفته وی این مجتمع دارای 4 هزار واحد پارکینگی است و شهروندانی که با خودروهای خود وارد تونل نیایش می شوند نیز می توانند وارد این پارکینگ شده و یا از داخل این پارکینگ از تونل نیایش خارج شوند.
انتهای پیام/