دلایل مخالفت با پیشرفت های موشکی ایران
کشوری که بر اساس گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی، تعهدات خود را فراتر از توافقنامه رسمی با آژانس اجرا کرده است، از فرصتی که بر اساس توافق هسته ای به وجود آمده استفاده نخواهد کرد؟
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی توافق هسته ای ایران و 1+5 چند ماه است که اجرایی شده و در جریان اجرای آن، هم آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و هم آمریکایی ها اذعان کرده اند که ایران تعهدات خود را فراتر از توافق هسته ای اجرا کرده است.
اوباما رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرده است که درهای اقتصاد جهان به روی ایران باز است، اما ایران باید نشان دهد که می خواهد از این فرصت استفاده کند یا نه؟! اوباما از درهای باز سخن می گوید اما درها همچنان بسته است و هنوز تعهدات طرف مقابل که بیشتر آنها اقتصادی است، اجرایی نشده، پس چگونه ادعا می کند که درهای اقتصاد جهان به روی ایران باز است؟!
رئیس جمهوری اتریش که قرار بود رئیس جمهوری کشورمان در چند روز گذشته به این کشور سفر کند، پس از آن که سفر آقای روحانی به اتریش لغو شد، در مصاحبه ای گفت که هنوز سوئیفت برای ایران باز نشده است.
باز نشدن سوئیفت برای ایران پس از توافق هسته ای، بسته بودن درهای اقتصاد جهان به روی ایران است و در واقع مانع اصلی و همیشگی بر سر راه، تحریم هایی بوده است که آمریکا و دیگر کشورهای همپیمان او علیه ایران وضع کرده اند و نه تنها هنوز تحریم های هسته ای برچیده نشده بلکه تحریم های غیر هسته ای باقی مانده و به آن افزوده هم شده است.
جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق هسته ای هزینه های بسیار سنگینی را پذیرفت، به همین خاطر هیچگاه سعی نخواهد کرد تا از تعهدات خود تخطی کند. اما باید طعم توافق هسته ای را هم بچشد. نباید اینگونه باشد که تنها طرف مقابل طعم توافق را حس کند و از آن بهره ببرد.
به نظر می رسد همچنان ثمرات توافق هسته ای ایران و 1+5 یکطرفه است و به کام یک طرف شیرین آمده و مردم ایران هنوز ثمرات آن را ندیده اند. دلیل آن هم روشن و واضح است. آمریکایی ها مانع اصلی اجرای تعهدات طرف مقابل هستند. در حالی که توافق هسته ای یک چارچوب دقیق داشت که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین و به تیم مذاکره کننده هم ابلاغ شده بود و آنها هم در حد توان خود اجرا کردند، اما آمریکایی ها بهانه ها و دلایل بیرون از چارچوب مذاکرات هسته ای را برای اعمال تحریم های تازه علیه ایران و اجرا نکردن تعهدات خود مطرح می کنند.
اکنون که موضوع هسته ای ایران به سرانجام رسیده و دیگر بهانه ای برای آمریکایی ها دیده نمی شود تا آن را علیه ایران به کار گیرند، اما موضوعات دیگری طرح می شود که گرچه مسبوق به سابقه بوده است اما اکنون با شدت بیشتری دنبال می شود.
پیشرفت های دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران که بومی و درونزا است و در شرایط تحریم های شدید نظامی به دست آمده است، پس از آنکه به دستاوردهای بزرگی از جمله موشکی رسید، آمریکایی ها را بر آن داشت تا این موضوع را هم در دستور کار خود قرار دهند.
جمهوری اسلامی ایران همواره از سوی آمریکا تهدید شده و رژیم اسرائیل هم در سایه حمایت آمریکا از او، ایران را تهدید به حمله نظامی می کند. این تهدیدات نظامی علیه ایران مغایر قوانین بین المللی است اما آنها همواره دست به تهدید زده اند.
در مقابل، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که در صورت حمله به کشورمان به متجاوز پاسخ قاطعی خواهد داد. جمله معروف و قاطعانه رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به تهدیدات آمریکا و رژیم اسرائیل که فرموده بودند «سردمداران رژیم صهیونیستی بدانند اگر غلطی از آنها سر بزند ملت ایران تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»نشان می دهد ایران آغازگر جنگ نخواهد بود. این سخنان در فروردین سال 92 و در نخستین روز سال در کنار حرم رضوی بیان شد.
روشن است که ایران آغاز کننده نخواهد بود و همچنان منتظر غلط اسرائیل یا آمریکا نشسته است تا در صورت دست از پا خطا کردن، پاسخ قاطعی را به متجاوز بدهد و نه تنها تل آویو و حیفا با خاک یکسان شود بلکه دیگر منافع آمریکا در منطقه هم با پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی روبرو شود.
کشوری که همواره با تهدیدات جدی روبرو بوده است، نمی تواند از پیشرفت های دفاعی و نظامی غافل شود و باید در این زمینه با توجه به تحریم های گسترده نظامی، خود اقدام به خلاقیت و تولید سلاح های پیشرفته کند تا بتواند عامل بازدارندگی را تقویت سازد در غیر این صورت، آمریکایی ها لحظه ای برای حمله نظامی درنگ نخواهند کرد و اگر تاکنون هم نتوانستند تهدید نظامی علیه ایران را عملیاتی کنند به خاطر وجود نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با ساخت و تولید سلاح و موشک های بالستیک و تقویت و تجهیز نیروهای مسلح به سلاح های روز و پیشرفته، گزینه نظامی علیه ایران عملیاتی نشده است.
آزمایش موشکی ایران که در واپسین روزهای سال 94 انجام شد، واکنش های زیادی را در پی داشت. این واکنش ها بیشتر از سوی آمریکا، برخی کشورهای اروپایی و به ویژه رژیم اسرائیل صورت گرفت.
بودجه نظامی آمریکا بیش از 612 میلیارد دلار است. این بودجه نشان می دهد که این کشور تا چه اندازه در اندیشه نظامی گری است. نظامی گری دولت آمریکا همراه با دخالت، تجاوز و حمایت از کشورهای سرسپرده است.
توان موشکی ایران اکنون چشم اسفندیار یا پاشنه آشیل آمریکا و رژیم اسرائیل است. در صورت کوچکترین تعرضی چشم و پاشنه آنها هدف موشک های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت.
منطقه غرب آسیا سال هاست که با جنگ و آشوب دست و پنجه نرم می کند. این وضعیت بسیاری از کشورهای اسلامی را درگیر خودساخته و آنها را تضعیف و تخریب کرده است. در این میان انقلاب اسلامی از گزند این جنگ ها به خاطر اقتدار نظامی به ویژه موشکی و البته حمایت های مردمی استوار ایستاده و قامت خم نکرده است. آمریکایی ها برای آن که بتوانند این استواری را شکست دهند، نیروهای مسلح ایران را هدف قرار داده اند.
در این میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاطر وظایف و ویژگی هایی که دارد نخستین هدف آمریکایی ها است. تخریب سپاه پاسداران در میان افکار عمومی کشور یکی از برنامه هایی است که آنها دنبال می کنند اما اتفاقات منطقه به گونه ای پیش می رود که نه تنها این نیروی اعتقادی که در راستای دفاع از کیان انقلاب اسلامی و مردم اقدام می کند، تخریب و تضعیف نشده بلکه نزد افکار عمومی کشورمان و منطقه از محبوبیت زیادی برخوردار گشته است.
سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، خود نمایانگر قدرت و اقتداری است که جمهوری اسلامی ایران در منطقه به دست آورده است. از آنجا که آمریکایی ها از سویی در صدد تضعیف کشورهای اسلامی به ویژه جبهه مقاومت و ایران هستند و از سوی دیگر در راستای تقویت هر چه بیشتر رژیم اسرائیل تلاش می کنند، به همین خاطر مخالفت های آمریکا با پیشرفت های نظامی، دفاعی و موشکی ایران هم افزایش یافته است.
رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان و ذاکران در سالروز میلاد فاطمه زهرا (س) توان نظامی را بیشترین تکیهگاه مستکبران برای زورگویی به ملت ایران خواندند و با طرح یک سؤال اساسی افزودند: در این اوضاع جنگلوار جهانی، اگر جمهوری اسلامی صرفاً بهدنبال مذاکره و مبادلهی اقتصادی و حتی علم و فناوری برود اما توان دفاعی نداشته باشد، آیا حتی دولتهای کوچک نیز به خود اجازهی تهدید ملت ایران را نخواهند داد؟
حضرت آیتالله خامنهای با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره میدانند و نه موشک، خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همهچیز است وگرنه بهراحتی و بهصراحت حق ملت را خواهند خورد.
ایشان افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد، یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
رهبر انقلاب، نمایش موشکهای پیشرفته و دقیق سپاه پاسداران را موجب خرسندی ملتهایی خواندند که از آمریکا و رژیم صهیونیستی، دلشان خون است اما کاری از دستشان برنمیآید.
ایشان افزودند: دشمنان مدام در حال تقویت توان نظامی و موشکی خود هستند؛ در این شرایط چطور میگوییم روزگار موشک گذشته است؟
حضرت آیتالله خامنهای این حرفها را شبیه حرفهای برخی اعضای دولت موقت دانستند که اوایل انقلاب میگفتند جنگندههای اف-۱۴ را که خریدهایم به آمریکا پس بدهیم، به دردمان نمیخورد!
رهبر انقلاب با تأکید مجدد بر موافقت خود با ابزار دیپلماسی و مذاکرهی سیاسی بهجز چند استثنا افزودند: طوری تبلیغ نکنند که انگار با گفتوگو مخالفیم، ما میگوییم باید قوی و هوشیار مذاکره کرد تا سرمان کلاه نرود.
تصور نتیجه مذاکره بدون توان و اقتدار دفاعی و نظامی بسیار ساده است. اگر نبود 8 سال دفاع مقدس و پیشرفت های نظامی پس از آن دوران، ایران اسلامی لقمه چرب و نرمی برای آمریکایی ها به حساب می آمد و هیچگاه در اجرای نقشه پلید خود درنگ هم نمی کردند.
در این میان نه تنها آمریکایی ها با پیشرفت های دفاعی و نظامی ایران مخالفت می کنند، بلکه در داخل هم برخی با این پیشرفت ها موافق نیستند. پیشرفت های نظامی نیروهای مسلح کشورمان می تواند الگوی مناسبی برای زمینه های دیگر از جمله تولید و اقتصاد کشور باشد.
اقتصاد مقاومتی از سال ها پیش در حوزه نظامی آغاز شده و اکنون ثمره آن به بار نشسته است. یکی از دلایلی که آمریکایی ها و برخی در داخل با پیشرفت های چشمگیر نظامی دفاعی، دشمنی و مخالفت می کنند در این است که جلوی الگو سازی مدیریت جهادی در حوزه نظامی گرفته شود. از سوی دیگر، این پیشرفت های بزرگ نظامی باعث بروز ضعف های حوزه های دیگر به ویژه در زمینه اقتصادی می شود.
پیشرفت و توان و اقتدار نظامی موشکی ایران این پیام را دارد که می توان در شرایط تحریمی هم دست به کارهای بزرگ زد و خود را از وابستگی به دیگران رها ساخت و دل در گرو لغو تحریم ها نبست. تحریم هایی که علیرغم وعده و تعهد آمریکا، همچنان پابرجا است و اکنون به رفتار ایران بستگی دارد در حالی که توافق هسته ای هیچ ارتباطی با پیشرفت های موشکی و حمایت ایران از حزب الله لبان ندارد.
اگر آمریکایی ها از رژیم جعلی و اشغالگر اسرائیل حمایت می کنند، جمهوری اسلامی ایران هم برای ایجاد امنیت خود باید از حزب الله لبنان حمایت کند. ایران علیرغم جنگ هایی که در منطقه وجود دارد، بیشترین و کامل ترین امنیت را دارد حتی کشورهای اروپایی اکنون درگیر اقدامات تروریستی هستند و امنیت آن ها به هم ریخته است اما ایران اسلامی در امنیت کامل به سر می برد. پس این سخن اوباما غیر قابل قبول است که گفته در هفته های اخیر ایران آزمایش موشکی داشت. این کارها باعث نگرانی اقتصاد می شود.
آنچه که اقتصاد را نگران کرده و تهدید می کند، موشک های ایران نیست، سلاح و کلاهک های هسته ای رژیم اسرائیل است که غرب آسیا و جهان را تهدید می کند.
محمد صفری -
انتهای پیام/
اوباما رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرده است که درهای اقتصاد جهان به روی ایران باز است، اما ایران باید نشان دهد که می خواهد از این فرصت استفاده کند یا نه؟! اوباما از درهای باز سخن می گوید اما درها همچنان بسته است و هنوز تعهدات طرف مقابل که بیشتر آنها اقتصادی است، اجرایی نشده، پس چگونه ادعا می کند که درهای اقتصاد جهان به روی ایران باز است؟!
رئیس جمهوری اتریش که قرار بود رئیس جمهوری کشورمان در چند روز گذشته به این کشور سفر کند، پس از آن که سفر آقای روحانی به اتریش لغو شد، در مصاحبه ای گفت که هنوز سوئیفت برای ایران باز نشده است.
باز نشدن سوئیفت برای ایران پس از توافق هسته ای، بسته بودن درهای اقتصاد جهان به روی ایران است و در واقع مانع اصلی و همیشگی بر سر راه، تحریم هایی بوده است که آمریکا و دیگر کشورهای همپیمان او علیه ایران وضع کرده اند و نه تنها هنوز تحریم های هسته ای برچیده نشده بلکه تحریم های غیر هسته ای باقی مانده و به آن افزوده هم شده است.
جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق هسته ای هزینه های بسیار سنگینی را پذیرفت، به همین خاطر هیچگاه سعی نخواهد کرد تا از تعهدات خود تخطی کند. اما باید طعم توافق هسته ای را هم بچشد. نباید اینگونه باشد که تنها طرف مقابل طعم توافق را حس کند و از آن بهره ببرد.
به نظر می رسد همچنان ثمرات توافق هسته ای ایران و 1+5 یکطرفه است و به کام یک طرف شیرین آمده و مردم ایران هنوز ثمرات آن را ندیده اند. دلیل آن هم روشن و واضح است. آمریکایی ها مانع اصلی اجرای تعهدات طرف مقابل هستند. در حالی که توافق هسته ای یک چارچوب دقیق داشت که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین و به تیم مذاکره کننده هم ابلاغ شده بود و آنها هم در حد توان خود اجرا کردند، اما آمریکایی ها بهانه ها و دلایل بیرون از چارچوب مذاکرات هسته ای را برای اعمال تحریم های تازه علیه ایران و اجرا نکردن تعهدات خود مطرح می کنند.
اکنون که موضوع هسته ای ایران به سرانجام رسیده و دیگر بهانه ای برای آمریکایی ها دیده نمی شود تا آن را علیه ایران به کار گیرند، اما موضوعات دیگری طرح می شود که گرچه مسبوق به سابقه بوده است اما اکنون با شدت بیشتری دنبال می شود.
پیشرفت های دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران که بومی و درونزا است و در شرایط تحریم های شدید نظامی به دست آمده است، پس از آنکه به دستاوردهای بزرگی از جمله موشکی رسید، آمریکایی ها را بر آن داشت تا این موضوع را هم در دستور کار خود قرار دهند.
جمهوری اسلامی ایران همواره از سوی آمریکا تهدید شده و رژیم اسرائیل هم در سایه حمایت آمریکا از او، ایران را تهدید به حمله نظامی می کند. این تهدیدات نظامی علیه ایران مغایر قوانین بین المللی است اما آنها همواره دست به تهدید زده اند.
در مقابل، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که در صورت حمله به کشورمان به متجاوز پاسخ قاطعی خواهد داد. جمله معروف و قاطعانه رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به تهدیدات آمریکا و رژیم اسرائیل که فرموده بودند «سردمداران رژیم صهیونیستی بدانند اگر غلطی از آنها سر بزند ملت ایران تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»نشان می دهد ایران آغازگر جنگ نخواهد بود. این سخنان در فروردین سال 92 و در نخستین روز سال در کنار حرم رضوی بیان شد.
روشن است که ایران آغاز کننده نخواهد بود و همچنان منتظر غلط اسرائیل یا آمریکا نشسته است تا در صورت دست از پا خطا کردن، پاسخ قاطعی را به متجاوز بدهد و نه تنها تل آویو و حیفا با خاک یکسان شود بلکه دیگر منافع آمریکا در منطقه هم با پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی روبرو شود.
کشوری که همواره با تهدیدات جدی روبرو بوده است، نمی تواند از پیشرفت های دفاعی و نظامی غافل شود و باید در این زمینه با توجه به تحریم های گسترده نظامی، خود اقدام به خلاقیت و تولید سلاح های پیشرفته کند تا بتواند عامل بازدارندگی را تقویت سازد در غیر این صورت، آمریکایی ها لحظه ای برای حمله نظامی درنگ نخواهند کرد و اگر تاکنون هم نتوانستند تهدید نظامی علیه ایران را عملیاتی کنند به خاطر وجود نیروهای مسلح ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که با ساخت و تولید سلاح و موشک های بالستیک و تقویت و تجهیز نیروهای مسلح به سلاح های روز و پیشرفته، گزینه نظامی علیه ایران عملیاتی نشده است.
آزمایش موشکی ایران که در واپسین روزهای سال 94 انجام شد، واکنش های زیادی را در پی داشت. این واکنش ها بیشتر از سوی آمریکا، برخی کشورهای اروپایی و به ویژه رژیم اسرائیل صورت گرفت.
بودجه نظامی آمریکا بیش از 612 میلیارد دلار است. این بودجه نشان می دهد که این کشور تا چه اندازه در اندیشه نظامی گری است. نظامی گری دولت آمریکا همراه با دخالت، تجاوز و حمایت از کشورهای سرسپرده است.
توان موشکی ایران اکنون چشم اسفندیار یا پاشنه آشیل آمریکا و رژیم اسرائیل است. در صورت کوچکترین تعرضی چشم و پاشنه آنها هدف موشک های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت.
منطقه غرب آسیا سال هاست که با جنگ و آشوب دست و پنجه نرم می کند. این وضعیت بسیاری از کشورهای اسلامی را درگیر خودساخته و آنها را تضعیف و تخریب کرده است. در این میان انقلاب اسلامی از گزند این جنگ ها به خاطر اقتدار نظامی به ویژه موشکی و البته حمایت های مردمی استوار ایستاده و قامت خم نکرده است. آمریکایی ها برای آن که بتوانند این استواری را شکست دهند، نیروهای مسلح ایران را هدف قرار داده اند.
در این میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاطر وظایف و ویژگی هایی که دارد نخستین هدف آمریکایی ها است. تخریب سپاه پاسداران در میان افکار عمومی کشور یکی از برنامه هایی است که آنها دنبال می کنند اما اتفاقات منطقه به گونه ای پیش می رود که نه تنها این نیروی اعتقادی که در راستای دفاع از کیان انقلاب اسلامی و مردم اقدام می کند، تخریب و تضعیف نشده بلکه نزد افکار عمومی کشورمان و منطقه از محبوبیت زیادی برخوردار گشته است.
سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، خود نمایانگر قدرت و اقتداری است که جمهوری اسلامی ایران در منطقه به دست آورده است. از آنجا که آمریکایی ها از سویی در صدد تضعیف کشورهای اسلامی به ویژه جبهه مقاومت و ایران هستند و از سوی دیگر در راستای تقویت هر چه بیشتر رژیم اسرائیل تلاش می کنند، به همین خاطر مخالفت های آمریکا با پیشرفت های نظامی، دفاعی و موشکی ایران هم افزایش یافته است.
رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان و ذاکران در سالروز میلاد فاطمه زهرا (س) توان نظامی را بیشترین تکیهگاه مستکبران برای زورگویی به ملت ایران خواندند و با طرح یک سؤال اساسی افزودند: در این اوضاع جنگلوار جهانی، اگر جمهوری اسلامی صرفاً بهدنبال مذاکره و مبادلهی اقتصادی و حتی علم و فناوری برود اما توان دفاعی نداشته باشد، آیا حتی دولتهای کوچک نیز به خود اجازهی تهدید ملت ایران را نخواهند داد؟
حضرت آیتالله خامنهای با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره میدانند و نه موشک، خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همهچیز است وگرنه بهراحتی و بهصراحت حق ملت را خواهند خورد.
ایشان افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد، یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
رهبر انقلاب، نمایش موشکهای پیشرفته و دقیق سپاه پاسداران را موجب خرسندی ملتهایی خواندند که از آمریکا و رژیم صهیونیستی، دلشان خون است اما کاری از دستشان برنمیآید.
ایشان افزودند: دشمنان مدام در حال تقویت توان نظامی و موشکی خود هستند؛ در این شرایط چطور میگوییم روزگار موشک گذشته است؟
حضرت آیتالله خامنهای این حرفها را شبیه حرفهای برخی اعضای دولت موقت دانستند که اوایل انقلاب میگفتند جنگندههای اف-۱۴ را که خریدهایم به آمریکا پس بدهیم، به دردمان نمیخورد!
رهبر انقلاب با تأکید مجدد بر موافقت خود با ابزار دیپلماسی و مذاکرهی سیاسی بهجز چند استثنا افزودند: طوری تبلیغ نکنند که انگار با گفتوگو مخالفیم، ما میگوییم باید قوی و هوشیار مذاکره کرد تا سرمان کلاه نرود.
تصور نتیجه مذاکره بدون توان و اقتدار دفاعی و نظامی بسیار ساده است. اگر نبود 8 سال دفاع مقدس و پیشرفت های نظامی پس از آن دوران، ایران اسلامی لقمه چرب و نرمی برای آمریکایی ها به حساب می آمد و هیچگاه در اجرای نقشه پلید خود درنگ هم نمی کردند.
در این میان نه تنها آمریکایی ها با پیشرفت های دفاعی و نظامی ایران مخالفت می کنند، بلکه در داخل هم برخی با این پیشرفت ها موافق نیستند. پیشرفت های نظامی نیروهای مسلح کشورمان می تواند الگوی مناسبی برای زمینه های دیگر از جمله تولید و اقتصاد کشور باشد.
اقتصاد مقاومتی از سال ها پیش در حوزه نظامی آغاز شده و اکنون ثمره آن به بار نشسته است. یکی از دلایلی که آمریکایی ها و برخی در داخل با پیشرفت های چشمگیر نظامی دفاعی، دشمنی و مخالفت می کنند در این است که جلوی الگو سازی مدیریت جهادی در حوزه نظامی گرفته شود. از سوی دیگر، این پیشرفت های بزرگ نظامی باعث بروز ضعف های حوزه های دیگر به ویژه در زمینه اقتصادی می شود.
پیشرفت و توان و اقتدار نظامی موشکی ایران این پیام را دارد که می توان در شرایط تحریمی هم دست به کارهای بزرگ زد و خود را از وابستگی به دیگران رها ساخت و دل در گرو لغو تحریم ها نبست. تحریم هایی که علیرغم وعده و تعهد آمریکا، همچنان پابرجا است و اکنون به رفتار ایران بستگی دارد در حالی که توافق هسته ای هیچ ارتباطی با پیشرفت های موشکی و حمایت ایران از حزب الله لبان ندارد.
اگر آمریکایی ها از رژیم جعلی و اشغالگر اسرائیل حمایت می کنند، جمهوری اسلامی ایران هم برای ایجاد امنیت خود باید از حزب الله لبنان حمایت کند. ایران علیرغم جنگ هایی که در منطقه وجود دارد، بیشترین و کامل ترین امنیت را دارد حتی کشورهای اروپایی اکنون درگیر اقدامات تروریستی هستند و امنیت آن ها به هم ریخته است اما ایران اسلامی در امنیت کامل به سر می برد. پس این سخن اوباما غیر قابل قبول است که گفته در هفته های اخیر ایران آزمایش موشکی داشت. این کارها باعث نگرانی اقتصاد می شود.
آنچه که اقتصاد را نگران کرده و تهدید می کند، موشک های ایران نیست، سلاح و کلاهک های هسته ای رژیم اسرائیل است که غرب آسیا و جهان را تهدید می کند.
محمد صفری -
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *