تشکیل پرونده برای 11 رستوران بین راهی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از تشکیل پرونده تخلف برای 11 رستوران بین راهی و پلمب یک واحد دیگر خبر داد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی
سازمان تعزیرات حکومتی، علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان
البرز در مورد آخرین اقدامات گشت های مشترک در این استان گفت: گشت تعزیرات
استان البرز با حضور نمایندگان میراث فرهنگی و گردشگری، بهداشت، دامپزشکی و
بازرسین صنعت، معدن تجارت از رستوران های محور آتشگاه- جاده چالوسبازدید
کرد که با نظر کارشناسان و بنا به دستور رئیس شعبه حاضر در گشت برای 11
رستوران پرونده عدم رعایت دستورالعمل بهداشتی تشکیل و مقدار قابل توجهی
مواد فاسد و غذای مانده معدوم شد.
وی افزود: در ادامه گشت های ویژه ایام نوروز با حضور نمایندگان میراث فرهنگی و گردشکری، بهداشت، بازرسین صنعت،معدن و تجارت و نیروی انتظامی پس از بازدید و بررسی از شرکت خدمات گردشگری و مسافرتی به علت نداشتن پروانه بهره برداری پلمب و پرونده ای برای متخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل شد.
مختاری همچنین از تعطیلی یک واحد رستوران بین راهی خبر داد و گفت: این مجتمع پذیرایی در جاده چالوس با نظر کارشناسان بهداشت و به دلیل عدم رعایت بهداشت و داشتن تخلفات بهداشتی خطرآفرین تا رفع تخلفات پلمب شد و پرونده تخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل شد.
در ایام کشیک نوروزی در تعزیرات حکومتی استان البرز 6 رستوران بین راهی دیگر نیز در جاده چالوس پلمب شده است.
انتهای پیام/
وی افزود: در ادامه گشت های ویژه ایام نوروز با حضور نمایندگان میراث فرهنگی و گردشکری، بهداشت، بازرسین صنعت،معدن و تجارت و نیروی انتظامی پس از بازدید و بررسی از شرکت خدمات گردشگری و مسافرتی به علت نداشتن پروانه بهره برداری پلمب و پرونده ای برای متخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل شد.
مختاری همچنین از تعطیلی یک واحد رستوران بین راهی خبر داد و گفت: این مجتمع پذیرایی در جاده چالوس با نظر کارشناسان بهداشت و به دلیل عدم رعایت بهداشت و داشتن تخلفات بهداشتی خطرآفرین تا رفع تخلفات پلمب شد و پرونده تخلف در تعزیرات حکومتی تشکیل شد.
در ایام کشیک نوروزی در تعزیرات حکومتی استان البرز 6 رستوران بین راهی دیگر نیز در جاده چالوس پلمب شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *