فتنه توسط کسانی شکل گرفت که هیچ زحمتی برای مملکت نکشیده بودند
خطیب نمازجمعه تهران گفت: خیلیها خودشان را به دروغ صاحب مملکت معرفی کردند و گفتند رأیها باید برای ما باشد،با ادعا به جمعکردن رأی برای رسیدن به قدرت فکر کردند و رأی نیاوردند فتنه کردند، در حالیکه هیچ زحمتی برای نگهداشتن این مملکت نکشیده بودند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، مراسم شب هفت جانباز و آزادۀ سرافراز، حاجحسن حسینزاده موحد شب گذشته در جوار حرم حضرت عبدالعظیم برگزار شد.
در این مراسم که با حضور خانواده، همرزمان و همسنگران قدیمی و دوستان و شاگردان این عارف مجاهد در مسجد جامع حرم حضرت عبدالعظیم برگزار شد، مداحان اهل بیت (علیهم السلام) از جمله حاج امیر کاتوزیان و آقایان احیاداران و حسینی به ذکر مصائب اهل بیت و یادآوری رشادتهای این جانباز رنجکشیده و خستگیناپذیر پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در این مراسم معنوی سخنان خود را با مواعظی در باب آنی بودن مرگ و لزوم آمادگی دائم برای سفر آخرت آغاز کرد و در ادامه اظهارداشت: حاج حسن حسینزاده با آن همه افتخار و آن همه رنج که برای پیروزی انقلاب اسلامی در دوران ستمشاهی و همچنین بیرون راندن دشمن متجاوز در دوران دفاع مقدس متحمل شد هیچ ادعا و خودنمایی در مقابل مردم و حس طلبکاری و سهمخواهی در مقابل نظام و انقلاب نداشت.
وی گفت: شکنجههای دوران شاه، گلولههای صدام و رنجهای دوران اسارت را حاج حسن حسینزاده به جان خرید، اما خیلی از ما بدون داشتن این مجاهدتها هنگام تقسیم غنائم رسیدیم. خیلیها خودشان را به دروغ صاحب مملکت معرفی کردند و گفتند رأیها باید برای ما باشد. با ادعا و خودنمایی به جمعکردن رأی برای رسیدن به قدرت فکر کردند و رأی نیاوردند فتنه کردند. در حالیکه هیچ زحمتی برای نگهداشتن این مملکت نکشیده بودند.
خطیب جمعۀ تهران پس از بیان این نکته که مسئولان باید در مقابل حاج حسن حسینزاده و امثال حاجحسن شرمنده باشند، افزود: به عمامهام قسم از حاجحسن حسینزاده خجالت میکشم و در مقابل آنهمه رنجها که او کشیده شرمسارم. خدا میداند از این جوانان و شهیدان مدافع حرم خجالت میکشم. من باید امروز آنجا میجنگیدم. آنها به جای ما دارند شهید میشوند.
حجتالاسلام صدیقی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به شباهت رفتار و کردار مرحوم حسینزاده با سلمان فارسی، به حدیثی که در آن امام صادق سه ویژگی مهم سلمان فارسی را بر میشمارد اشاره کرد و گفت: احداها ایثاره هوی امیرالمؤمنین علیه السلام علی هوی نفسه و الثانیة حبة للفقراء و اختیاره ایهم علی اهل الثروة و العدد؛ و الثالثة حبه للعلم و العلماء ... حاجحسن هم امر ولایت بر خواستۀ خود مقدم میدانست و هیچگاه نظر خود را به نظر ولی ترجیح نمیداد، یکوقت هست نسبت به فقیر ترحم میکنیم و کمک میکنیم، یکوقت هست از این بالاتر است، نسبت به فقرا محبت داریم، اصلاً فقرا را بیشتر از اغنیا دوستداریم، حاج حسن حسینزاده اینگونه بود.
وی ادامه داد: حاجحسن حسینزاده مانوس با تودۀ مردم و فقیران بود، او را سر سفرۀ ثروتمندان نمیدیدی اما فقرا را بر سفرهاش میدیدی، حاجحسن هم جدا از اینکه خودش اهل علم بود مثل سلمان نسبت به علما تواضع و محبت داشت. من بعداً فهمیدم که ایشان با بعضی از اساتید خود من رفاقت و حتی عقد اخوت داشته است. افرادی مثل مرحوم آیتالله آقا یحیی انصاری شیرازی و مرحوم آیتالله شیخ حسین شبزندهدار که هر دو از اولیای خدا بودند و حاج حسن را بسیار دوست داشتند. آقا یحیی وقتی با دیگران مراوده نداشت با حاج حسن حسینزاده ارتباطش را حفظ میکرد. آیتالله انصاری شیرازی و آیتالله شبزندهدار با اینکه هیچ مسئولیتی در این نظام نداشتند، اما فدایی انقلاب و ولایت بودند.
براساس این خبر مراسم هفتمین شب درگذشت شهادتگونۀ حاج حسن حسینزادۀ موحد که با یادآوری سلوک معنوی اخلاقی، رشادتها و رنجهای این عارف مجاهد همراه بود شب گذشته پنجم فروردین با حضور علاقهمندان و بستگان این جانباز و آزادۀ سرافراز برگزار شد.
لازم به یادآوری است مرحوم حسین زاده موحد مبارزه سیاسی خود را از دوران نوجوانی علیه رژیم منحوس پهلوی آغاز کرد و 9 سال در زندان های رژیم طاغوت زیر شکنجه و بازداشت بود.
این مبارز در دوران زندان به تحصیل علوم دینی در محضر شهید آیتالله سعیدی، شهید آیتالله حقانی، آیت الله طالقانی و آیت الله ربانی شیرازی پرداخت و در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی از زندان آزاد شد و نقش فعالی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایفاء کرد.
مرحوم حسین زاده موحد با شروع جنگ تحمیلی در جبهه های دفاع مقدس حضور یافت و در عملیات کربلاء 5 به شدت مجروح و به اسارت رژیم بعث عراق درآمد ودر سال 1369 به همراه سایر آزادگان با بدنی مجروح و رنجور به میهن اسلامی بازگشت.
وی که در راستای اهداف مقدس اسلام عزیز به فعالیت های فرهنگی اشتغال داشت در سحر آخرین روز سال 1394 در سن 63 سالگی به لقاءالله پیوست.
پیکر مرحوم حسین زاده روز گذشته مصادف با اولین روز سال 1395 با حضور جمع کثیری از هم سنگران و هم رزمانش و همچنین حجج اسلام حجازی، جاودان، صدیقی و محسنی اژهای و همچنین چهرههایی چون عزت الله مطهری (شاهی)، حسین شریعتمداری و سردار محمد کوثری تشییع و در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی به خاک سپرده شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *