افزایش بازرسی از سفره خانه های سنتی در ایام نوروز
رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بازرسی از سفره خانه های سنتی در ایام نوروز افزایش یافته است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، رضا
غلامی تصریح کرد: در سال گذشته، بازرسی های بازرسان بهداشت محیط سبب خارج کردن مواد غذایی فاسد و غیر
بهداشتی و در امان ماندن 10 میلیون و 700 هزار نفر از مردم شده است.
رئیس ستاد سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر تیز بینی بازرسان بهداشت محیط خاطرنشان کرد: در بازرسی های صورت گرفته شده از مراکز خدماتی، مقدار زیادی از مواد غذایی غیر بهداشتی و فاسد از چرخه مصرف خارج شد.
وی تعداد نمونه برداری میکروبی از مواد غذایی سنتی را بیش از 12 هزار مورد دانست و افزود: همچنین بیش از 3 هزار و 200 مورد از مواد غذایی صنعتی در سطح عرضه نمونه برداری صورت گرفت.
رئیس ستاد سلامت
نوروزی مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، بازرسی از سفره خانه های
سنتی و کنترل دخانیات را یکی از فعالیت های
بازرسان بهداشت محیط در سراسر کشور در ایام نوروز دانست و گفت: این بازرسی ها با همکاری
نیروی انتظامی و هماهنگی دستگاه قضایی انجام می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *