ساماندهی رستوران های غیر مجاز جاده چالوس
نائب رئیس و دبیر واحدهای پذیرایی کندوان رقابتی شدن واحدهای پذیرایی در مسیر کندوان را عامل افزایش کیفیت غذاها این اماکن برشمرد.
به گزارش گروه جامعه ، مرتضی ردایی با اشاره به فعالیت حدود 100 واحد پذیرایی در محور چالوس اظهارداشت: در این محور 54 واحد پذیرایی مجوز دارند.
وی در مورد روند نظارت بر فعالیت این واحدهای پذیرایی اظهار داشت: به منظور بهبود فرآیند ارزیابی و نظارت در روزهای 27 و 28 اسفند جلسه ای توجیهی با حضور استاندار و امام جمعه در مرزن آباد برگزار شد که در این ارتباط نحوه برخورد با مسافران و کیفیت مواد غذایی مورد تاکید مسئولان امر قرار گرفت.
نائب رئیس و دبیر واحدهای پذیرایی کندوان ادامه داد: اکنون نیز اکیپ های بازرسی روزانه به نظارت و بازرسی از این واحدها می پردازند. ضمن اینکه در هر واحد پذیرایی دفترچه های نظرسنجی به منظور درج نظرات مسافران وجود دارد که پس از پایان فروردین مورد بررسی قرار می گیرد.
ردایی در مورد وضعیت کلی واحدهای پذیرایی این مسیر گفت: پر تردد بودن مسیر کندوان در طول سال و به ویژه ایام نوروز، سبب رقابتی شدن فضا میان واحدهای پذیرایی این مسیر شده است به گونه ای که تاکنون هیچ واحدی به دلیل عدم کیفیت تعطیل نشده است.
نائب رئیس و دبیر واحدهای پذیرایی کندوان با اشاره به جلسات برگزار شده کارگروه چالوس با حضور رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: به منظور ساماندهی واحدهای پذیرایی غیر مجاز این مسیر مقرر شد مجوزهای 6 ماهه ای به این اماکن داده شود تا در صورت رعایت ضوابط و مقرارت مجوز کسب به آنان ارائه شود.
وی در مورد روند نظارت بر فعالیت این واحدهای پذیرایی اظهار داشت: به منظور بهبود فرآیند ارزیابی و نظارت در روزهای 27 و 28 اسفند جلسه ای توجیهی با حضور استاندار و امام جمعه در مرزن آباد برگزار شد که در این ارتباط نحوه برخورد با مسافران و کیفیت مواد غذایی مورد تاکید مسئولان امر قرار گرفت.
نائب رئیس و دبیر واحدهای پذیرایی کندوان ادامه داد: اکنون نیز اکیپ های بازرسی روزانه به نظارت و بازرسی از این واحدها می پردازند. ضمن اینکه در هر واحد پذیرایی دفترچه های نظرسنجی به منظور درج نظرات مسافران وجود دارد که پس از پایان فروردین مورد بررسی قرار می گیرد.
ردایی در مورد وضعیت کلی واحدهای پذیرایی این مسیر گفت: پر تردد بودن مسیر کندوان در طول سال و به ویژه ایام نوروز، سبب رقابتی شدن فضا میان واحدهای پذیرایی این مسیر شده است به گونه ای که تاکنون هیچ واحدی به دلیل عدم کیفیت تعطیل نشده است.
نائب رئیس و دبیر واحدهای پذیرایی کندوان با اشاره به جلسات برگزار شده کارگروه چالوس با حضور رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: به منظور ساماندهی واحدهای پذیرایی غیر مجاز این مسیر مقرر شد مجوزهای 6 ماهه ای به این اماکن داده شود تا در صورت رعایت ضوابط و مقرارت مجوز کسب به آنان ارائه شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *