سپاه پاسداران یک نهاد مکتبی، انقلابی و مردمی است
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: سپاه پاسداران صرفا یک مجموعه نظامی نیست بلکه یک نهاد مکتبی، انقلابی و مردمی است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سپاه سلمان، سردار حسین معروفی در گردهمایی خانوادههای پاسدار گردان حیدر کرار که در باغ امام علی زاهدان برگزار شد به تبیین نقش خانوادههای پاسدار در انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: انقلاب اسلامی که فخر انبیاء و اولیای الهی است امروز مایه عزت و سربلندی امام و باعث بیداری اسلامی شده است.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان انقلاب اسلامی را امالقری جهان برشمرد و افزود: انقلاب اسلامی، اسلام ناب محمدی است و تنها امتی است که پس از حکومت اولیاء الهی تشکیل شد و اسلام را مجددا احیا کرد.
سردار معروفی مسئولیت نگهبانی و حفاظت و حراست از این انقلاب و دستاوردهای بزرگ آن را نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانست و بیان داشت: پاسداران باید به عنوان نیرویهای مکتبی، انقلابی و مردمی این دستاورد را حفظ کنند.
سردار معروفی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری اضافه کرد: سپاه پاسداران مایه افتخار است و اگر سپاه نباشد کشور هم نیست.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند «اگر دُر گرانبهایی داشته باشم آن را به سپاه پاسداران برای حفاظت میسپارم» تصریح کرد: سپاه پاسداران صرفا یک مجموعه نظامی نیست بلکه یک نهاد مکتبی، انقلابی و مردمی است.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان نقش خانوادههای پاسدار را در دفاع از انقلاب اسلامی کاملا ملموس و نمایان خواند و خاطرنشان کرد: نقش اصلی در حفاظت از انقلاب اسلامی توسط عقبه و خانواده پاسداران برآورده میشود.
وی ادامه داد: همسران و فرزندان پاسداران با صبر و بزرگواری میتوانند نقش موثری در ایجاد آرامش خانواده و در نتیجه دفاع از انقلاب ایفا کنند.
سردار معروفی گفت: به خاطر حساسیت منطقه وضعیت ما در استان سیستان و بلوچستان با همه استانها فرق میکند و کار ما رسالت محور است و زمان و مکان نمیشناسد.
سردار معروفی با اشاره به وظیفه خطیر پاسداران عنوان کرد: خانواده پاسداران به مثابه جز به کل هستند و یک خانواده سپاه را به عنوان کل سپاه میشناسند.
وی رمز ماندگاری اینکه بتوانیم استحکام درونی در خانواده داشته باشیم را انتظار کشیدن، مثبتنگری، محبت کردن، حسن دوستی و رفاقت با فرزندان و عشق ورزیدن دانست و بر به کارگیری این شاخصها در زندگی فردی تاکید کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *