انجام بیش از 160 هزار کلرسنجی از ابتدای برنامه سلامت نوروزی

20:20 - 24 اسفند 1394
کد خبر: ۱۴۹۰۹۵
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون بیش از 160 هزار کلرسنجی انجام شده است.
به گزارش گروه جامعه ،مهندس شقاقی رئیس گروه بهداشت آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار گفت: اضافه کردن کلر به عنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی به منظور اطمینان از کیفیت آب، عدم حضور عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگی‌های ثانویه ضروری و مورد تاکید است.  
 
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات کار‌شناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی به شمار می‌رود.

شقاقی گفت: از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بیش از ۱۶۰ هزار کلرسنجی از شبکه‌های تامین و توزیع آب آشامیدنی به عمل آمده است و در خصوص موارد نامطلوب، موضوع توسط مسئولان بهداشتی به متولیان تامین آب شرب گزارش و تا رفع نقص مورد پیگیری قرار می‌گیرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *