شرایط نگهداری ماهی قرمز

8:51 - 22 اسفند 1394
کد خبر: ۱۴۷۷۹۲
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی درباره روش نگهداری ماهی قرمز افزود: دمای نگهداری آب ماهی قرمز نباید بیشتر از 25 درجه باشد، چراکه این موجود تحمل دمای بالا و نور آفتاب را ندارد و به زودی تلف می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *