"بادیگارد" اثر منحصر به فرد دیگری از ابراهیم حاتمی کیا
خلاصه فیلم «بادیگارد»:
+چرا اینقدر دیر اومدی؟ -مأموریت بودم +شغلت چیه؟ -تو حفاظتم +نگهبانی؟ -محافظم +آهان پس بادیگاردی
عوامل فیلم «بادیگارد»:
کارگردان، نویسنده: ابراهیم حاتمیکیا/ تهیه کننده: احسان محمدحسنی/ مدیر برنامهریزی و دستیار اول کارگردان: علیرضا صالحی/ برنامهریز: اشکان سپهر/ منشی صحنه: ندا آصف/ مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری/ فیلمبردار: کوهیار کلاری/ مدیرتولید: محمدصادق آذین/ تدوین: مهدی حسینیوند/ موسیقی: کارن همایونفر/ طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان/ مدیر صدابرداری: بهمن اردلان/ طراح چهرهپردازی: ایمان امیدواری/ طراح صحنه: کامیاب امینعشایری/ مدیر جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی/ مدیر جلوههای بصری: سید هادی اسلامی/ طراح کانسپت (concept) و استوریبورد: سهیل دانش اشراقی/ مدیر و طراح بدلکاری: گروه بدلکاران خیبر؛ علیرضا فتحی/ مشاور کارگردان در امور نظامی و حفاظتی: سجاد رضاپور/ مدیرتدارکات: محمدرضا صادق/ مستندسازی پروژه: یوسف حاتمیکیا/ مدیر پروژه : احسان محمدحسنی/ مجریطرح: پژمان لشکریپور/ عکاس: اسماعیل حاتمیکیا
بازیگران: پرویز پرستویی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، امیر آقایی، فرهاد قائمیان، دکتر محمود عزیزی، محمد حاتمی، علی یعقوبی، پدرام شریفی، دیبا زاهدی، کیمیا حسینی، شیلا خداداد، پریوش نظریه، سید احسان امانی، کامران نجفزاده، امین میری، حمیدرضا سلیمانی، چنگیز ناروئی، محمد ربانی، سیامک سالاری
در همین راستا ابراهیم حاتمی کیا کارگردان فیلم سینمایی "بادیگارد" در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی گفت: در فیلم سینمایی «بادیگارد» کار و شغل یک محافظ ایجاب میکند که به خاطر معنی و مفهوم شخصیت به دفاع بپردازد. در واقع صحبت بر سر یک مفهوم است.
وی افزود: معتقدم سینما به مفهوم سینمایی که قرار است با تصویر صحبت کند و تصویر موقعیت بسازد، در جامعه و فیلمهای ما مغفول مانده که من در اثرم به همان زبان حرف می زنم. همه این مفاهیم باید در محیط تصویر رخ دهد، نه فقط اینکه در دیالوگها معنی شود؛ من کار تازه ای در «بادیگارد» نکردم و در واقع این کار عجیبی نیست.
حاتمی کیا عنوان کرد: سینما مفهوم ذاتی خود را دارد. من مشکلی ندارم که بگویم فیلم من هالیوودی است؛" هالیوودی"، اگر این معنا را داشته باشد که سینمای قصه گوی آمریکایی که در آن فیلم میسازند و هم اکنون جهان را تسخیر کرده، بله، «بادیگارد» یک فیلم قصه گوی قهرمان ساز و از همین جنس است.
کارگردان «آژانس شیشه ای» تصریح کرد: سینمای فرم گرای من چیز عجیبی نیست. بخشی از آن مربوط به غریزه می شود که دنبال سوژه می گردم. من در سال 94 احساس کردم که الان وقت گفتن این حرفها است، زیرا 8 سال پیش این فیلمنامه را شروع کردم، بارها آن را نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از گذشت 8 سال حس کردم که حالا باید آنها را بگویم.
وی عنوان کرد: اینکه این حس از کجا می آیدريال مربوط به مشورت عقلانی و بخشی، بحث حسی آن است که این بحث حسی در فیلمم بسیار غالب بود.
حاتمی کیا خاطر نشان کرد: به سوژه فیلم بعدی خودم فکر نکردم و نمی دانم چه چیزی را قرار است، به تصویر بکشم.