دیدگاه مقام معظم رهبری درباره آیت‌الله واعظ‌طبسی به‌روایت علم‌الهدی

5:45 - 15 اسفند 1394
کد خبر: ۱۴۴۱۰۶
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
امام جمعه مشهد مقدس با تاکید براینکه عمر انقلابی آیت الله طبسی از عمر خود انقلاب بیشتر بود، گفت: خدمت مقام معظم رهبری عرض کردم از زمان شهادت امام رضا(ع) آیا آستان قدس رضوی خادمی این چنین داشته است و آقا فرمودند: خیر.
دیدگاه مقام معظم رهبری درباره آیت‌الله واعظ‌طبسی به‌روایت علم‌الهدیبه گزارش گروه سیاسی ،آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس اظهار داشت: کلام ما در خطبه نخست درباره تبیین انسان الگویی قرآن براساس آیات شریفه سوره انسان بود، یکی از اصولی که در زندگانی انسان در حوزه انسان‌زیستی در زندگانی مادی بشر نقش زیادی دارد، مسئله امنیت است.

وی بیان کرد: امنیت در زندگانی حاضر و احساس امنیت نسبت به آینده نیز مهم است، سرنوشت زندگی در آخرت و بعد از این جهان در هیچ تجربه مادی نمی‌گنجد، زندگانی این جهانی ما در برابر دید و بینش ما تاریک است و نمی‌توانیم به‌طور کامل زندگی خود را پیش‌بینی کنیم چراکه حوادث و رویدادها آینده در گذشته ممکن است، نبوده باشد.

امام جمعه مشهدمقدس بیان کرد: ابرار نمونه الگویی انسان و انسان‌های آسمانی که در این سوره مبارکه مولفه‌های شخصیتی آن‌ها تبیین می‌شود، می‌فرمایند ما نسبت به آینده و از آن روز عبوس، وحشت داریم که در تفسیر این آیه‌ در هفته‌های اخیر مطالبی عرض شد.

وی در خطبه دوم نماز جمعه مشهد مقدس ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت رحلت آیت‌الله عباس واعظ‌طبسی اظهار داشت: امروز، روزی است که با یک داغ جانسوز و فاجعه جان‌گذار روبه‌رو شدیم، عنصر عظیم بنیانگذار انقلاب و استوانه این انقلاب در عمر نیم قرن مقابله با نظام ستمشاهی و مسئولیت مدیریت در این نظام را از دست دادیم، آیت‌الله طبسی در ابتدای انقلاب و در عرصه سازندگی نظام فعال بود و یک ذخیره ارزنده بود.

آیت‌الله علم الهدی خاطرنشان کرد: بنده برحسب ارادتی که به این بزرگوار داشتم گاهی از اوقات در نماز جمعه وظیفه خود را در تقدیر و تجلیل از این شخصیت عرضه می‌داشتم و برای برخی از افراد، مسئله حساسیت برانگیز بود که شاید این موارد شکل تملق داشته باشد اما آیت‌الله طبسی از دنیا رفت و دیگر نمی‌توانید حرف امروز بنده را حمل بر تملق کنید، بنده نیز یک پیرمرد 70 ساله هستم و اگر خدا قسمت کند با ایشان محشور می‌شویم.

وی بیان کرد: ایشان یک عمر پربرکت را گذارند و آثار عظیم وجودی‌اش در عرصه انقلاب و نظام و آبادسازی این آستان و هم در مسئله توسعه حرم مطهر از دیده‌ها و شنیده‌ها پنهان نیست، عمر انقلابی آیت‌الله طبسی از عمر خود انقلاب بیشتر بود.

وی خاطرنشان کرد: منبر آیت‌الله طبسی قبل از انقلاب، منبری انقلابی بود، قبل از انقلاب یک گوینده و سخنور انقلابی در عرصه مبارزه با نظام ستمشاهی بود، با شروع نهضت امام(ره) نخستین کسی که از حوز علمیه مشهد و از روحانیت مشهد مورد دستگیری نظام ستمشاهی قرار گرفت و از مشهد به زندان قزل قلعه منتقل کردند، آیت‌الله طبسی بود.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: قبل از 15 خرداد نظام ستمشاهی ایشان را تحمل نمی‌کرد، ایشان محور انقلاب در این شهر بودند چراکه در بخشی از این زمان مقام معظم رهبری در تبعید به سر می‌بردند و ایشان همراه با شهید هاشمی‌نژاد و سپس با مقام معظم رهبری، مثلث انقلاب در مشهد قرار گرفتند.

وی گفت: جریان مبارزه با نظام ستمشاهی با محوریت این مثلث ادامه داشت و از روز نخست پیروزی انقلاب نیز تمام توان خود را به کار گرفتند و جریان‌های بدخواه امام را منزوی کرد و با تمام قدرت این آستان مقدس را هدایت کرد، مشهدی‌های قدیمی یاد دارند، حرم یک صحن کهنه و یک صحن نو داشت.

امام جمعه مشهد مقدس افزود: آن روز مساحت آستان قدس 3000 متر بود و الان 52 یا 53 هزار متر است و 14 برابر مساحت آستان قدس افزایش یافته است، خدمت مقام معظم رهبری عرض کردم از زمان شهادت امام رضا(ع) آیا آستان قدس رضوی خادمی این چنین داشته است و آقا فرمودند: خیر.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: در تمام این مدت این فرد بزرگوار با تمام وجود خدمت کرد. روزی آیت‌الله طبسی به بنده فرمودند روزی 12ساعت در دفتر کار در آستان مقدس حاضر می‌شوم و این‌ها همه با عشق امام رضا(ره) محقق می‌شد، تعادلی که ایشان در شهر و حوزه ایجاد کردند، زبان‌زد بود. اگر ایشان نبودند جریان تحجر اینجا را کردستان دوم می‌کرد بعد از انقلاب اما صلابت ایشان سبب حفظ تعادل انقلابی این شهر شد.

وی گفت: یک خادم بااخلاص و نمونه که در تاریخ خادمی امام رضا(ره) نمونه نداشته را از دست دادیم، امامی که این انقلاب را سر پا کرد چه استوانه‌ها و نیروهایی در کنارشان وجود داشتند. مقام معظم رهبری امروز همسنگر نستوهی را از دست  دادند و خدمت ایشان این ضایعه را تسلیت می‌گوئیم.

امام جمعه مشهد مقدس همچنین در ادامه سخنانش در مورد مجلس دهم گفت: امیدواریم مجلس آینده تبدیل به مجلسی پویا شود و امیدواریم این مجلس تبدیل به یک میدان کشاکش سیاسی نشود و مصالح نظام مورد غفلت قرار نگیرد؛ انشاءالله از تنوع بینش‌های مجلس آتی، مردم بهره‌مند شوند.

وی گفت: نمایندگان منتخب مردم بدانند که در اولویت‌بندی مطالبات مردم مطالبات دینی مردم در اولویت نخست است چراکه مردمی که به شما رای دادند، مرد و زن متدین هستند.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: اولویت نخست دین مردم است، دولت که همواره درصدد بازکردن راه تعامل با مجلس است، باید توجه داشته باشد ارتباط دولت و مجلس یک جریان یک‌طرفه نیست و باید دوطرفه باشد. دولت هم باید به مجلس اهمیت دهد نه اینکه فقط نمایندگان دنبال تامین منافع دولت باشند. در همین مجلس یکی از نمایندگان نخبه شهر ما 2 طرح اقتصادی به دولت دادند که مورد تائید کارشناسان اقتصادی مجلس بود اما دولت حاضر نشد این طرح‌ها را در کابینه مطرح کند.

وی گفت: امیدواریم در مجلس دهم شاهد پویایی و از بین رفتن مشکلات معیشتی مردم باشیم و مجلس دهم تابلوی تعظیم شعائر اسلام قرار گیرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *