نظارت بر روی بهداشت ماهی های سفره هفت سین
مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی گفت:با نزدیک شدن به ایام نوروز و عرضه ماهی قرمز در سطح کشور،سازمان دامپزشکی کشور در بهداشت مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز نظارت می کند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد ، قاجاری گفت: برنامه جامع سازمان دامپزشکی کشور به منظور جلوگیری از بروز و اشاعه بیماریهای تحت پایش در جمعیت ماهیان همچون سال های گذشته اجرا می شود.
وی افزود : با نزدیک شدن به ایام نوروز و عرضه ماهی قرمز شب عید در سطح کشور، برنامه جامع سازمان دامپزشکی کشور در کنترل بهداشتی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز چون سنوات گذشته جهت اجرا ابلاغ شده است.
قاجاری گفت : کارشناسان اداره آبزیان ضمن بازدید از مراکز تکثیر عمده ماهی قرمز در کشور، اقدام به نمونهبرداری میکنند که نمونههای ارسالی از نظر بیماریهای مورد نظر در برنامه تحت آزمایش قرار گرفته و در صورت عاری بودن از بیماری، گواهی حمل صادر میشود.
وی افزود : با نزدیک شدن به ایام نوروز و عرضه ماهی قرمز شب عید در سطح کشور، برنامه جامع سازمان دامپزشکی کشور در کنترل بهداشتی مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز چون سنوات گذشته جهت اجرا ابلاغ شده است.
قاجاری گفت : کارشناسان اداره آبزیان ضمن بازدید از مراکز تکثیر عمده ماهی قرمز در کشور، اقدام به نمونهبرداری میکنند که نمونههای ارسالی از نظر بیماریهای مورد نظر در برنامه تحت آزمایش قرار گرفته و در صورت عاری بودن از بیماری، گواهی حمل صادر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *