غذای محبوب ایرانی سرطانزاست
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پخت ناصحیح مانند ذغالی یا کبابی کردن گوشت، مواد سمی ایجاد میکند و کسانی که زیاد به این شیوه گوشت قرمز را مصرف میکنند، بیشتر به سرطانهای گوارشی مبتلا میشوند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، مجید حاجیفرجی درباره عوارض مصرف زیاد گوشت قرمز گفت: یکی از پروتئینهای هرم غذایی که در بسیاری از جوامع مورد مصرف قرار میگیرد، گوشت قرمز است؛ باید توجه داشته باشیم که علاوه بر چربیهای ظاهری گوشت که توصیه میکنیم امحاء شود با چربیهای مخفی گوشت روبهرو هستیم که در ظاهر محاسبه نمیشوند، از اینرو گوشت قرمز چربی اشباع بالایی دارد.
وی افزود: میزان مصرف گوشت قرمزی که به افراد توصیه میشود بنا بر وضعیت جسمانی و سن آنها متفاوت است که در شرایط عادی باید طبق دستور هرم غذایی مصرف شود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: به کسانی که مستعد بیماریهای سیستمیک و غیر واگیر نظیر چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی، کلیوی و افزایش آنزیمهای کبدی و فشارخون هستند، توصیه میشود که از مصرف گوشت قرمز به ویژه انواع سرخ کردنیها یا کبابی روی ذغال پرهیز کنند، زیرا تحقیقات نشان داده که این افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده و روده قرار خواهند داشت.
حاجیفرجی، درباره مضرات روش پخت ناصحیح گوشت قرمز گفت: در روش پخت ناصحیح مانند ذغالی یا کبابی مواد سمی به وجود میآیند که به ماده غذایی آمیخته میشوند و کسانی که در دفعات زیاد به این شیوه گوشت قرمز را مصرف میکنند، بیشتر به سرطانهای گوارشی مبتلا میشوند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن توصیه به مصرف استاندارد گوشت قرمز گفت: در مواردی که فرد مبتلا به کمبود خون ناشی از فقر آهن باشد، باید گوشت قرمز را در الگوی غذایی خود قرار داد تا این کمبود آهن به صورت پروتئین حیوانی تأمین شود.
وی افزود: با توجه به تغییر سبک زندگی و صنعتی شدن جوامع میزان تحرک در افراد بسیار کاهش یافته و در نتیجه آن متابولیسم بدن تغییرات بسیاری کرده است به همین دلیل توصیه میکنیم که بیش از دو یا سه وعده در هفته از گوشت قرمز استفاده نشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
وی افزود: میزان مصرف گوشت قرمزی که به افراد توصیه میشود بنا بر وضعیت جسمانی و سن آنها متفاوت است که در شرایط عادی باید طبق دستور هرم غذایی مصرف شود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: به کسانی که مستعد بیماریهای سیستمیک و غیر واگیر نظیر چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی، کلیوی و افزایش آنزیمهای کبدی و فشارخون هستند، توصیه میشود که از مصرف گوشت قرمز به ویژه انواع سرخ کردنیها یا کبابی روی ذغال پرهیز کنند، زیرا تحقیقات نشان داده که این افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده و روده قرار خواهند داشت.
حاجیفرجی، درباره مضرات روش پخت ناصحیح گوشت قرمز گفت: در روش پخت ناصحیح مانند ذغالی یا کبابی مواد سمی به وجود میآیند که به ماده غذایی آمیخته میشوند و کسانی که در دفعات زیاد به این شیوه گوشت قرمز را مصرف میکنند، بیشتر به سرطانهای گوارشی مبتلا میشوند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن توصیه به مصرف استاندارد گوشت قرمز گفت: در مواردی که فرد مبتلا به کمبود خون ناشی از فقر آهن باشد، باید گوشت قرمز را در الگوی غذایی خود قرار داد تا این کمبود آهن به صورت پروتئین حیوانی تأمین شود.
وی افزود: با توجه به تغییر سبک زندگی و صنعتی شدن جوامع میزان تحرک در افراد بسیار کاهش یافته و در نتیجه آن متابولیسم بدن تغییرات بسیاری کرده است به همین دلیل توصیه میکنیم که بیش از دو یا سه وعده در هفته از گوشت قرمز استفاده نشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *