تأثیر باورنکردنی شکر بر مغز
تأثیر باورنکردنی شکر بر مغزتازه ترین مطالعات دانشمندان نشان می دهد که مصرف زیاد شکر تاثیر منفی شبیه به استرس بر مغز دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی، این تغییرات مغزی شامل ترشح هورمون کورتیزول معروف به هورمون استرس است که افزایش آن موجب مرگ سلول های عصبی می شود و به مرور زمان عوارضی مانند از دست دادن حافظه و اختلالات شناختی را به دنبال خواهد داشت.
دانشمندان یک آکادمی تغذیه در هند و دانشگاه "New South Wales" استرالیا با انجام آزمایش روی موش های آزمایشگاهی به این نتیجه رسیده اند.
این پژوهشگران موش ها را به 4 دسته تقسیم کردند. دسته اول را در معرض اضطراب و استرس قرار دادند. به دسته دوم مقادیر زیادی شکر خوراندند. دسته سوم را هم در معرض استرس قرار دادند و هم به آنها شکر خوراندند و تغذیه عادی را برای دسته چهارم ادامه دادند.
نتیجه آزمایش این بود که موش های دسته اول و دوم تغییرات مغزی مشابهی داشتند و دسته سوم این تغییرات را به صورت واضح تری نشان دادند در حالی که دسته چهارم هیچ تغییری در عملکرد مغزی خود نداشتند.
این تغییرات مغزی شامل ترشح هورمون کورتیزول معروف به هورمون استرس است که افزایش آن موجب مرگ سلول های عصبی می شود و به مرور زمان عوارضی مانند از دست دادن حافظه و اختلالات شناختی را به دنبال خواهد داشت.
با توجه به این مطالعات، دانشمندان بر کاهش میزان شکر دریافتی کودکان تاکید می کنند زیرا زیاده روی در خوردن شکر تاثیرات منفی روی عملکرد مغز خواهد داشت.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
دانشمندان یک آکادمی تغذیه در هند و دانشگاه "New South Wales" استرالیا با انجام آزمایش روی موش های آزمایشگاهی به این نتیجه رسیده اند.
این پژوهشگران موش ها را به 4 دسته تقسیم کردند. دسته اول را در معرض اضطراب و استرس قرار دادند. به دسته دوم مقادیر زیادی شکر خوراندند. دسته سوم را هم در معرض استرس قرار دادند و هم به آنها شکر خوراندند و تغذیه عادی را برای دسته چهارم ادامه دادند.
نتیجه آزمایش این بود که موش های دسته اول و دوم تغییرات مغزی مشابهی داشتند و دسته سوم این تغییرات را به صورت واضح تری نشان دادند در حالی که دسته چهارم هیچ تغییری در عملکرد مغزی خود نداشتند.
این تغییرات مغزی شامل ترشح هورمون کورتیزول معروف به هورمون استرس است که افزایش آن موجب مرگ سلول های عصبی می شود و به مرور زمان عوارضی مانند از دست دادن حافظه و اختلالات شناختی را به دنبال خواهد داشت.
با توجه به این مطالعات، دانشمندان بر کاهش میزان شکر دریافتی کودکان تاکید می کنند زیرا زیاده روی در خوردن شکر تاثیرات منفی روی عملکرد مغز خواهد داشت.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *