واکنش زبان پس از چشیدن غذا + عکس
یک گروه بینالمللی از محققان به رهبری دانشمندی از دانشگاه هاروارد برای نخستینبار نقشه تصویری زنده از غدد چشایی روی زبان را ارائه کردهاند که نشان میدهد، پس از هر بار چشیدن غذا، چه اتفاقی رخ میدهد.
خبرگزاری میزان -
تاباندن یک لیزر درخشان مادون قرمز بر روی زبان موش باعث شد تا بخش های مختلف آن به همراه مولکول های طعم بدرخشند.
دانشمندان با استفاده از روشی موسوم به «میکروسکوپ چند فوتونی درون بدن» توانستند سلول های چشایی منفرد را در هر غده شناسایی کنند.آنها همچنین توانستند سلول های خون را در عمق 240 میکرونی زیر سطح زبان مشاهده کنند. بیش از 2000 غدد چشایی در زبان انسان وجود دارد که می توانند بین حداقل پنج طعم شور، شیرین، تلخ، ترش و خوشمزه تمایز قائل شوند اما ارتباط بین این همه سلول چشایی در یک غده چشایی تاکنون ناشناخته باقی مانده بود.
محققان با این ابزار تصویربرداری جدید نشان داده اند که هر غده چشایی از سلول های چشایی برای طعم های مختلف برخوردار است.
گفتنی است این گزارش در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 در خبرگزاری ایسنا منتشر شده است و به دلیل اهمیت آن بازنشر می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
به گزارش گروه فضای مجازی ، محققان، تصاویر منفرد از سلول های زبان موش را با استفاده از سیستم میکروسکوپی جدیدی طراحی کرده اند که نشان می دهد، چگونه هر سلول متفاوت غدد چشایی برای تمایز قایل شدن بین پنج گروه طعم ها مورد استفاده قرار می گیرند.
تاباندن یک لیزر درخشان مادون قرمز بر روی زبان موش باعث شد تا بخش های مختلف آن به همراه مولکول های طعم بدرخشند.
دانشمندان با استفاده از روشی موسوم به «میکروسکوپ چند فوتونی درون بدن» توانستند سلول های چشایی منفرد را در هر غده شناسایی کنند.آنها همچنین توانستند سلول های خون را در عمق 240 میکرونی زیر سطح زبان مشاهده کنند. بیش از 2000 غدد چشایی در زبان انسان وجود دارد که می توانند بین حداقل پنج طعم شور، شیرین، تلخ، ترش و خوشمزه تمایز قائل شوند اما ارتباط بین این همه سلول چشایی در یک غده چشایی تاکنون ناشناخته باقی مانده بود.
محققان با این ابزار تصویربرداری جدید نشان داده اند که هر غده چشایی از سلول های چشایی برای طعم های مختلف برخوردار است.
گفتنی است این گزارش در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 در خبرگزاری ایسنا منتشر شده است و به دلیل اهمیت آن بازنشر می شود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *