"زنان افغانستانی" سهم 15 درصدی از اساتید دانشگاه‌ها را دارند

6:02 - 26 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۵۰۶۹
دانش با بیان اینکه 15 درصد استادان دانشگاه‌ها زن هستند، گفت: دولت سیاست خاصی برای بهبود وضعیت زنان داشته و برای محو خشونت علیه آنها، کارهای موثری مانند تشکیل دادستانی‌ها و دادگاه‌های ویژه نمونه‌ای از آنهاست.
به گزارش سرویس بین الملل "سرور دانش" معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان با «اندرس شوبرگ» سفیر سوئد در افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
دانش در این دیدار اعلام کرد که به زودی کار عملی انتخابات با جدیت آغاز خواهد شد.
 
وی با اشاره به تایید طرح قانون تشکیل وظایف و صلاحیت‌های کمیسیون مستقل انتخابات و کمیسیون شکایات انتخاباتی در کابینه، افزود: با بازگشت رئیس جمهور افغانستان از سفر و صدور فرمان تقنینی جدید کمیته گزینش انتخاباتی کار خود را عملا شروع خواهد کرد.
 
معاون ریاست جمهوری افغانستان خاطر نشان کرد: انتخابات در سال آینده به صورت قطعی برگزار خواهد شد و هیچ تردیدی از سوی حکومت در آن وجود ندارد، اما پیش از برگزاری انتخابات، اصلاحاتی باید در این زمینه به وجود بیاید که اصلاحات در کمیسیون‌های انتخاباتی جزئی از آن است.
 
وی تصریح کرد: بین اعضای عالی رتبه دولت وحدت ملی هیچ نوع اختلاف نظر جدی در مورد انتخابات وجود ندارد، هر چند اشخاص و حلقاتی سعی در فرافکنی داشته و باید گفت که آنها به اهدافشان نرسیده و پروسه انتخابات متوقف نخواهد شد.
 
سرور دانش ضمن تشکر از کمک‌های دولت سوئد به افغانستان گفت: کمک‌ها باید بر اساس اولویت‌ها و ضرورت‌های افغانستان باشد.
 
وی افزود: کمک‌ها باید طوری به مصرف برسند که نتایج موثری در پی داشته باشند. این کمک‌ها باید در بخش توانمند سازی زنان و با توجه به استراتژی دولت افغانستان که وزارت زنان مسئول پیشبرد آن است، صورت گیرد.
 
دانش هم چنین تاکید کرد: در بیش از 13 سال گذشته کمک‌های قابل ملاحظه‌ای برای بهبودی وضعیت زنان به افغانستان شده ولی نتایج قابل قبولی به دست نیامده است.
 
وی تصریح کرد: دولت افغانستان استراتژی مشخصی در زمینه بهبود وضعیت زنان داشته و در عرصه محو خشونت علیه زنان، اصلاح قوانین، و اصلاح بخش‌های عدلی و قضایی کارهای موثری را انجام داده است که تشکیل دادستانی‌ها و دادگاه‌های ویژه جرایم خشونت علیه زنان نمونه‌ای از این اقدامات است.
 
وی با بیان این که 15 درصد از مجموع استادان دانشگاه را زنان تشکیل می‌دهند و بخش رو به افزایشی از 300 هزار محصل در دانشگاه‌های دولتی و خصوصی بانوان هستند، گفت: با تشکیل کمیته ویژه در کابینه دولت افغانستان و اولویت‌های حکومت برای بهبودی وضعیت زنان و توجه ویژه به آنها در عرصه آموزش افغانستان، امید می‌رود وضعیت زنان به طور منطقی بهبود یابد.
 
دانش در ادامه همچنین از برخورد منطقی و معقول و بشر دوستانه مردم و دولت سوئد نسبت با مهاجرین در این کشور قدردانی کرد.
 
همچنین در این دیدار سفیر سوئد با اشاره به اینکه افغانستان و سوئد در اواخر سال گذشته میلادی هفتاد و پنجمین سال روابط خود را گرامی داشتند، گفت: تعهدات ما در قبال افغانستان برای10 سال آینده ادامه خواهد داشت و در این مدت 1٫2 میلیارد دلار به افغانستان کمک خواهد شد.
 
وی افزود: این کمک‌ها در 3 بخش توانمند سازی زنان، حمایت از آموزش و رشد اقتصادی به مصرف خواهد رسید.
 
دفتر ریاست جمهوری افغانستان با انتشار این خبر نوشت:‌ شوبرگ در پایان گفت که سی و چهار هزار مهاجر افغانستانی وارد سوئد شده‌اند.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *