مطالعه روزانه بیش از 10 هزار زندانی در ۳۶ کتابخانه اصفهان

5:00 - 24 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۴۳۳۷
دسته بندی: مجله حقوقی ، عمومی
امیری گفت: در حال حاضر بیش از ۳۶ کتابخانه با ۱۳۵۴۹۱جلد کتاب در اختیار مددجویان قرارگرفته که دریافت کتاب از سوی مددجویان در تمامی اوقات روز توانسته است از بسیاری از آسیب های درون زندان بکاهد.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان اصفهان، مدیر کل زندانهای استان اصفهان در سیصدوشصتمین نشست کتاب خوان در جمع مسئولین نهاد کتابخانه های استان و مددجویان گفت: بیش از ده هزار مددجو در سطح زندانهای استان اصفهان ضمن عضویت در کتابخانه ها روزانه به مطالعه می پردازند.

رمضان امیری گفت: افرادی که توسط مراجع قضایی با هرگونه عنوان مجرمانه به زندانها معرفی می شوند تحت برنامه های فرهنگی و مذهبی قرار گرفته ومطالعه کتاب و حضور درکتابخانه ازجمله برنامه هایی است که مددجو به اوقات روزانه استفاده می کند.

وی در ادامه افزود:در حال حاضر بیش از ۳۶ کتابخانه با ۱۳۵۴۹۱جلد کتاب در اختیار مددجویان قرارگرفته که دریافت کتاب از سوی مددجویان در تمامی اوقات روز توانسته است از بسیاری از آسیب های درون زندان بکاهد.

مدیر کل زندانهای استان ایجاد و توسعه فرهنگ مطالعه را از دیگر برنامه های در حال انجام در سطح زندانهای استان برشمرد و تصریح کرد: اخذمجوز ۱۱ کتابخانه مشارکتی از نهاد کتابخانه ها برای زندانهای استان- برپایی نمایشگاههای کتاب و محصولات فرهنگی به مناسبتهای مختلف -راه اندازی کتابخانه های سیار در اکثر زندانها بمنظور ارتقاء فرهنگ مطالعه وتعامل با ادارات مختلف از جمله اداره کتابخانه های عمومی ، اداره فرهنگ وارشاد اسلامی و کانون فرهنگی ،هنری مساجداستان واداره تبلیغات اسلامی با موضوعات کتاب وکتابخوانی از جمله دیگر تلاش ها و فعالیتهایی است که درراستای نشر فرهنگ مطالعه در بین مددجویان به ثمر نشسته است.

وی همچنین افزود: اهداء وتأمین کتاب توسط خیرین ،تهیه روزنامه های دیواری ونشریات به منظور ارتقاءفرهنگ کتاب وکتابخوانی وتشکیل هیات تحریریه وانتشار وتهیه ماهنامه فرهنگی در زندانهای استان از دیگر گام هایی است که در مجموعه فرهنگی تربیتی زندانهابرداشته شده است.

امیری در پایان با اشاره به مشکلات موجود در زمینه افزایش توسعه فرهنگ کتابخوانی در بین زندانیان اظهارداشت: فرسوده بودن کتابها-قطع سهمیه کتاب از طرف نهاد کتابخانهای عمومی استان از سال ۱۳۹۲ تاکنون-کمبود تجهیزات کتابخانه ای(قفسه کتاب،سیستم رایانه،تجهیزات صحافی)-کمبود کتاب با عناوین مختلف اعم از داستانی،آموزشی،مذهبی،تاریخ ونبود ایستگاه مطالعاتی در سالنهای انتظار ملاقات برای خانواده وفرزندان مددجویان از جمله مشکلاتی است که مانع توسعه این فرهنگ گردیده است.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *