شاهد آغاز فصلی نو در تعمیق روابط با جهان هستیم

11:36 - 21 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۳۳۶۵
دسته بندی: سیاست ، عمومی
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: به فرجام رسیدن برجام در شرایطی صورت گرفته که به یُمن تأییدات الهی، شاهد گشوده شدن فضای مناسبات بین­المللی و آغاز فصلی نو در گسترش و تعمیق روابط و تعاملات خود با کشورهای جهان هستیم.
شاهد آغاز فصلی نو در تعمیق روابط با جهان هستیمبه گزارش گروه سیاسی ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی، بهروز کمالوندی بمناسبت برگزاری مراسم تقدیر از خانواده شهدای هسته ای و قدردانی از دست اندرکاران برجام در پیامی گفت: به فرجام رسیدن برجام در شرایطی صورت گرفته که به یُمن تأییدات الهی، شاهد گشوده شدن فضای مناسبات بین­المللی و آغاز فصلی نو در گسترش و تعمیق روابط و تعاملات خود با کشورهای جهان هستیم.

وی افزود: در پرتو الطاف خداوندی و در سایه رهنمودهای داهیانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و نیز به یمن تدابیر هوشمندانه ریاست محترم جمهوری و همدلی و همزبانی مجموعه خدمتگزاران نظام اسلامی در نهادها و سازمانهای مختلف، برجام به فرجام رسیده و یکی از اهداف ایران اسلامی در عرصه بین­المللی تحقّق یافته است.

وی افزود: برای بسیاری از ناظران و تحلیلگران مذاکرات هسته­ای، این واقعیّت، عیان و آشکار بود که نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در این مصاف نفسگیر، تضمین مصالح عالی نظام اسلامی و تأمین منافع ملّی ایران را به عنوان امر مقدّس تلقّی کرده و خود را سربازان ملت بزرگ و قدرشناس ایران اسلامی در این آوردگاه تاریخی می­دانند. 

کمالوندی در بخشی از این پیام نوشت: مایه مسرّت فراوان است که روند تحولاّت و فعل و انفعالات سیاسی در صحنه بین­المللی در دوره پسا برجام، بیش از پیش، جوانان برومند این مرزو بوم را به آینده روشن ایران اسلامی امیدوار ساخته است. 

وی اضافه کرد: اگرچه در آغاز، تحقّق این هدف ناممکن می­نمود امّا تدابیر راهگشای ریاست سازمان انرژی اتمی ایران در موارد و مقاطع حسّاس، گره گشایی کرد و راه برای رسیدن به یک نقطه مشترک هموار شد. 

وی اظهار داشت: دهها جلسه فنی با حضور جمع کثیری از دانشمندان و متخصصین هسته­ای کشورمان برای بررسی دقیق موضوعات فنّی مورد مذاکره، برقرار شد تا از صحّت تصمیمات قبل از مذاکره و حصول توافق در هر مورد خاص اطمینان کامل حاصل شود. 

کمالوندی افزود: برخی از محدودیّت­­های که در جریان این مذاکرات از سوی جمهوری اسلامی ایران مورد پذیرش قرار گرفته به هیچ روی به ساختار و شاکله اصلی صنعت هسته­ای خدشه ای وارد نکرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر، برخی از کشورهای پیشرفته در این صنعت برای برقراری و ایجاد ارتباط با کشورمان در حوزه علوم و فنون هسته­ای گام در راه نهاده و منتظر تصمیم جمهوری اسلامی ایران هستند؛ در آینده نزدیک تبادل هئیت­ها با استفاده از این فضای جدید آغاز خواهد شد. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *