دهه فجر پیامآور عزت و سربلندی کشور است
حجتالاسلام والمسلمین سید محمود علوی گفت: دهه فجر پیامآور عزت، رشد، سربلندی، توسعه و پیشرفت کشور است
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی ، حجتالاسلام والمسلمین سید محمود علوی عصر امروز در مراسم جشن رأی اولیهای شهرستان بهارستان با تبریک ایامالله دهه فجر و سی و هفتمین بهار انقلاب اسلامی اظهار کرد: این ایام پیامآور عزت، رشد، سربلندی، توسعه و پیشرفت کشور است.
وی بیان کرد: از حضور پیش شما که برای اولین بار میتوانید رأی دهید، خوشحال هستم و این امر مبارک را به شما تبریک میگویم.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: دو نوع بلوغ داریم، اولی بلوغ شرعی است که با رسیدن به سن شرعی جشن تکلیف میگیریم و دومین بلوغ، بلوغ اجتماعی است که با رسیدن به سن 18 سال به شما اجازه میدهند پای صندوقهای رأی بروید و رأی دهید.
وی خاطرنشان کرد: با رسیدن به سن تکلیف اجتماعی باید پای صندوقهای رأی بروید و در تعیین سرنوشت خود و کشور مشارکت کنید.
علوی گفت: مشارکت مردم در سرنوشت خود به واسطه شرکت در انتخابات در جمهوری اسلامی ایران به واسطه نگاه امام راحل محقق شد، ایشان از ابتدای قیام خود در برابر رژیم ستمشاهی بر روی مردم حساب کردند و میفرمودند که همهکاره مردم هستند.
وی اظهار کرد: از نگاه امام خمینی (ره) که برگرفته از قرآن و روایت بود، اسلام برای مردم بوده و پیامبر برای مردم مبعوث شده است، خداوند در قرآن به رسولالله (ص) میفرماید «ای پیامبر من تو را به عنوان نماد رحمت برای مردم فرستادم».
وزیر اطلاعات بیان کرد: امام راحل روی مردم حساب ویژهای میکردند؛ در جهان هرگاه افرادی قصد انقلاب و براندازی حکومتی را داشتند به جمعآوری اسلحه و پول پرداختند و با حکومت وقت به جنگ پرداختند اما امام خمینی (ره) برای پیروزی انقلاب خود دست به اسلحه نبردند.
وی تصریح کرد: در جریان انقلاب اسلامی ایران برخی به امام خمینی (ره) گفتند که در انقلابها اسلحه جمع کرده و به مبارزه مسلحانه میپردازند اما شما این کار را نمیکنید، ایشان در جواب فرمودند که اگر مردم آگاه، هوشیار و متحد شوند هیچ قدرتی به پای آنها نمیرسد.
علوی خاطرنشان کرد: در نهایت هم امام راحل مردم را با دست خالی، مشت گره کرده و فریاد الله اکبر پیروز کردند و در 22 بهمن انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و مقدمهای برای استقرار جمهوری اسلامی ایران به جای حکومت ستمشاهی پهلوی شد.
وی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی ایرانی وقتی نظر امام راحل را درباره نوع حکومت پرسیدند ایشان فرمودند که هرچه که مردم بگویند وقتی نظر شخصی ایشان را پرسیدند امام خمینی فرمودند «جمهوری اسلامی نه کلمه کم نه یک کلمه زیاد» و مردم هم گفتند ما همان را میگوییم که ایشان فرمودند.
وزیر اطلاعات اظهار کرد: با اینکه نظر مردم با امام خمینی (ره) یکی بود اما ایشان فرمودند که صندوق رای بگذارید و اگر نظر مردم به استقرار جمهوری اسلامی مثبت بود، این نوع حکومت تشکیل شود و مردم هم به تشکیل حکومت اسلامی رای مثبت دادند.
وی بیان کرد: ایشان در بحث قانون اساسی نیز فرمودند که هرچه مردم بگویند، امام خمینی (ره) نگاه ویژهای به مردم داشتند و جمهوری و نظام اسلامی را برای مردم و با رای خود آنها میخواستند و در تمام امور به نظر مردم مراجعه میکردند.
علوی تصریح کرد: امام خمینی (ره) به مردم فرمودند که رای دهید تا کشور با رای آنها سر و سامان بگیرد و نمایندگان مردم در مجالس مختلف حضور پیدا کنند و ایشان برای مردم قیام کردند؛ در قبل از انقلاب اداره کشور به این نحو نبود و انتخابات به صورت فرمالیته برگزار میشد.
وی خاطرنشان کرد: رای مردم دارای چندین اثر است، یکی از اثرات آن انتخاب نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ریاست جمهوری و ... است و دیگر پیام آن به دینا است که میگوید مردم ایران پای انقلاب خود هستند.
وزیر اطلاعات گفت: در برخی کشورها میزان مشارکت مردم در انتخابات حداقلی است اما در ایران این میزان همیشه بالای 50 درصد است، چراکه امام خمینی (ره) و بعد از ایشان مقام معظم رهبری برای مردم ارزش قائل شدند و بر حضور و نقش مردم تاکید کردهاند و فرموده اند که همهکاره کشور مردم هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *