فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مصرف کنندگان است/ تمرکز و کنترل آلاینده‌ها و تقلبات در محصولات غذایی در اولویت است

18:20 - 14 بهمن 1394
کد خبر: ۱۳۰۳۲۹
دسته بندی: جامعه ، عمومی
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده‌ها، تقلبات و همینطور بخش‌هایی که آسیب رسان محسوب می‌شوند متمرکز شده‌ایم و با دقت نظارت و کنترل می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *