صدور کد IR الزامات بهداشتی برای صادرات فرآورده‌های گوشتی و کنسروی

5:55 - 07 بهمن 1394
کد خبر: ۱۲۶۹۶۸
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، از صدور کد IR الزامات بهداشتی صادرات برای کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و صنایع کنسروی با منشاء دامی خبر داد.
به گزارش ،عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بیان داشت: به لحاظ فضای مناسب ایجاد شده برای صادرات فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس، کالباس و همبرگر و همچنین صنایع کنسروی با منشاء گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی (آبزیان) به کشورهای اتحادیه اروپا و لزوم نظارت و صدور گواهی بهداشتی از طریق دامپزشکی کشور، کلیه صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و کنسروی با منشاء دامی که دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هستند، می‌توانند با معرفی دانشگاه علوم پزشکی استان مربوطه و یا سازمان غذا و دارو به سازمان دامپزشکی کشور درخواست دریافت کد IR کنند.

وی اضافه کرد: کارخانه‌های متقاضی باید از استقرار سامانه‌های بهداشتی GMP و HACCP و یا ایزو 22000 در واحد خود اطمینان حاصل کرده باشند تا پس از ممیزی رسمی توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان و معرفی مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی پروانه کد IR برای آنان صادر شود.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *