به کشورهای حامی تروریسم سفر نکنیم

8:52 - 03 بهمن 1394
کد خبر: ۱۲۵۲۴۳
دسته بندی: سیاست
منطقه بحران زده غرب آسیا با وجود سران کشورهایی که باعث و بانی چنین وضعیتی هستند، نیازمند عزم مردمی برای مهار آن است. دولت ها به تنهایی نمی توانند اقدامات و تصمیمات خود را اجرا کنند.
به گزارش گروه سیاسی بیش از 4 سال است که شرایط بحرانی منطقه امنیت کشورهای غرب آسیا را به خطر انداخته و در این میان کشورهایی که چنین وضعیتی را به با آورده اند، باید تاوان بیشتری هم بپردازند.

جمهوری اسلامی ایران به خاطر مبارزه با گروه های تروریستی تکفیری در منطقه، در مقابل برخی کشورهای حامی تروریسم قرار گرفته است به همین خاطر رفتارهای کشورهای حامی تروریسم با جمهوری اسلامی ایران که همسایه کشورمان هم هستند، روابطی خصمانه شده است.

البته حتی پیش از این که در ایران و اکنشی به اقدامات کشورهای حامی تروریسم انجام شود، مقامات این کشورها با مسافران ایرانی رفتارهای ناشایست و غیر محترمانه ای انجام داده و همچنان می دهند.

از میان کشورهایی که اکنون با جمهوری اسلامی ایران دشمنانه رفتار می کنند، رژیم آل سعود بیشترین سیاست خصمانه را داشته است. البته این تنها رژیم سعودی نیست که با ایران سر جنگ و دشمنی دارد بلکه برخی کشورهای کوچک منطقه در تبعیت از سعودی ها با آنها همراهی می کنند.

یک موج ضعیف و شکننده با رهبری آل سعود در منطقه علیه ایران شکل گرفته که با برگزاری نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی شرکت کنندگان در این نشست حمله به سفارت عربستان را محکوم کردند.

حمله به سفارت عربستان در تهران پیش از آن که از سوی دیگران محکوم شود از سوی همه مقامات کشورهان محکوم شد. پرونده این موضوع در حال رسیدگی است و به نتایجی هم رسیده است که نشان می دهد حمله به سفارت سازماندهی شده بوده و احتمال این که چنین اتفاقی از خارج هدایت و برنامه ریزی شده باشد بسیار زیاد است.

عربستان سعودی با همراهی برخی کشورهای منطقه سعی دارند تا ایران را منزوی کنند اما تاکنون به این موفقیت دست نیافته اند چرا که تنها چند کشور کوچک به قطع ارتباط با ایران اقدام کردند.

با وجود چنین دشمنی هایی از سوی این کشورها که ترکیه هم کما بیش شامل آنها می شود، سفرهای توریستی، گردشگری و زیارتی هموطنان کشورمان به برخی از این کشورها همچنان ادامه دارد، علیرغم  این که این کشورها با مسافران ایرانی رفتار نامناسبی دارند اما برخی هموطنان همچنان برای گشت و گذار به کشورهای متخاصم می روند، برای این که پاسخی به این کشورهای حامی ترورریسم داده شود بهترین کار این است که مردم کشورمان از سفر به این کشورها خودداری کنند.

چنین واکنشی از سوی مردم کشورمان باعث می شود یک اقدام مردمی صورت گیرد و از سرازیر شدن دلارهای کشورمان به کشورهای حامی ترریسم جلوگیری کند. این اقدام از نظر مالی و درآمدی می تواند بر اقتصاد آنها تأثیر بگذارد.

سفر به ترکیه برای سیر و سیاحت می تواند جایگزین داشته باشد. کشورهایی هستند که می توانند جایگزین مناسبی برای کشوری مانند ترکیه یا امارات و دبی باشند، عربستان هم مردم خود می توانند از سفر زیارتی به این کشور حامی اصلی داعش خودداری کنند ضمن این که اکنون رفتار آنها بسیار نامناسب بوده و شدیدتر هم خواهد شد.

مردم خود باید ورود کنند و با چنین اقداماتی دولت را هم یاری دهند تا بتواند با پشتوانه مردمی اقدامات مناسبتر و انقلابی تر را در حوزه سیاست خارجی اتخاذ کند.

یک کمپین نرفتن به کشورهای حامی تروریستم نیاز است که می تواند از ایران آغاز شود و به مردم دیگر کشورهای اسلامی برسد.

انتهیا پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *