ژاپنی ها و غذایی از جنس چوب!
یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درختها را با گیاه «کوننیاکو» ترکیب کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد.
خبرگزاری میزان -
با این آرد، نوعی نودل (رشته فرنگی) درست میشود که نه چربی و نه گلوتن دارد و کربوهیدرات آن هم بسیار کم است. طبیعی است این غذا برای کسانی که میخواهند رژیم بگیرند، جذاب است.
کارخانه سازنده این آرد جدید قصد دارد حدود یک میلیارد ین (بیش از ۸۱۴ هزار دلار) روی ساخت آن در کارخانه نساجیاش سرمایه گذاری کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی
استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درختها را با گیاه «کوننیاکو» ترکیب
کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد.
با این آرد، نوعی نودل (رشته فرنگی) درست میشود که نه چربی و نه گلوتن دارد و کربوهیدرات آن هم بسیار کم است. طبیعی است این غذا برای کسانی که میخواهند رژیم بگیرند، جذاب است.
گیاه کوننیاکو
یا زبان شیطان در ساخت دیگر نودل های ژاپنی نیز به کار برده میشود. حالا
هر نیم کیلو حاصل از ترکیب آن با پالپ درخت، فقط ۲۷ کالری دارد. همین مقدار
گندم هزار و ۵۳۸ کالری دارد.
کارخانه سازنده این آرد جدید قصد دارد حدود یک میلیارد ین (بیش از ۸۱۴ هزار دلار) روی ساخت آن در کارخانه نساجیاش سرمایه گذاری کند.
تولید آن هم از سال جدید میلادی با حجم ۳۰ تن در ماه آغاز خواهد شد.
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: تبیان
/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: تبیان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *