سعودی ها آرزوی هسته ای شدن را به گور خواهند برد

15:00 - 30 دی 1394
کد خبر: ۱۲۴۴۸۹
یک حس رقابت که البته به حسادت بیشتر نزدیک است، در میان حکام و سران آل سعود نسبت به ایران شکل گرفته است و همین حسادت بی منطق باعث شده تا آنها با جمهوری اسلامی دشمنی کنند.
به گزارش گروه بین الملل حبرگزاری میزان افکار و اندیشه های رژیم سعودی اکنون در جهان اسلام خریدار ندارد و می رود تا با نابودی این ایدئولوژی، فضای تازه ای در جهان اسلام با اتکاء بر اسلام ناب محمدی(ص) که ایران منادی آن است ایجاد شود.

مرگ تفکر وهابیت در جهان اسلام می تواند بسیاری از مشکلات مسلمانان را حل و آنها از وضعیتی که اکنون دچار آن هستند نجات دهد.

عربستان سعودی سردمدار این تفکر الحادی است، سالهاست که این فرقه ساخته انگلیس سعی دارد تا جهان اسلام را تحت تأثیر تفکرات و اندیشه های خود قرار دهد به همین خاطر هر گونه سعی و تلاشی می کند تا بتواند وهابیت تکفیری را در کشورهای اسلامی گسترش دهد.

در مقابل چنین تفکری، اسلام انقلابی از جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و علاوه بر این که پایه های رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورد، در کنار آن باعث شد تا سران کشورهای عربی مرتجع منطقه هم احساس خطر کنند. این احساس خطر از بابت تأثیر پذیری مردم کسورهای اسلامی از الگوی انقلاب اسلامی ایران بود.

پیشرفت های گسترده جمهوری اسلامی ایران در زمینه های گوناگون از جمله علمی، فناوری، نانو، سلول های بنیادی، علوم پزشکی و از همه مهمتر صنعت هسته ای در شرایطی به دست آمده است که ایران سخت ترین شرایط تحریمی را سپری کرده و هنوز هم در چنین شرایطی است.

دستیابی به پیشرفت های بزرگ در زمینه های گوناگون به ویژه هسته ای باعث شد تا کشورهای غربی و عربی واکنش نشان دهند و ماجرای هسته ای ایران آغاز شود که اکنون به اینجا رسیده است.

12 سال مذاکرات هسته ای که هزینه های زیادی را هم به کشور وارد کرد، سیاست جلوگیری از این پیشرفت ها از سوی آمریکا و غرب را به دنبال داشت. اگر صنعت هسته ای ایران به واسطه آمریکایی هاو غربی ها وارد کشور شده بود هیچگاه آنها به خاطر پیشرفت های هسته ای اقدامات بازدارنده از جمله تحریم اقتصادی و تهدید نظامی را در دستور کار خود قرار نمی دادند.

بومی بودن این پیشرفت های علمی، باعث حسادت و دشمنی کشورهای غربی و عربی شد. در میان این حکومت ها، رژیم آل سعود سردمدار مخالفان پیشرفت هسته ای ایران در منطقه است که اکنون هم پس از توافق هسته ای باز هم موضع گیری می کند و از رسیدن به توافق ناخرسند و خشمگین است.

آمریکا مترسکی کاغذی را مقابل جمهوری اسلامی علم کرده تا هر زمان که ایران دست به کاری برای پیشرفت های علمی زد او هم مانند کودکی که برای به دست آوردن آن بهانه گیری می کند، بگوید ما هم از همان چیزی که ایران دارد می خواهیم.

پیشرفت هسته ای ایران یکی از همان مواردی است که حکام سعودی و حتی برخی دیگر از سران کشورهای عربی منطقه خواهان دستیابی به فناوری هسته ای شدند. این کشورها که تاکنون هر آنچه خواسته اند با پول های نفت خود از غرب خریداری کرده اند، اکنون هم تصور می کنند می توانند با پول نفت خود به این علم دست یابند غافل از این که علم و تکنولوژی را باید به دست آورد، نمی توان خرید.

جمهوری اسلامی ایران با تلاش و پشتکار دانشمندان هسته ای خود توانسته است به این دستاورد بزرگ برسد و باعث شود تا کشورهای قلدر دنیا را پای میز مذاکره بنشاند تا ایران هسته ای را بپذیرند.

فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی هیچگاه به سوی ساخت سلاح هسته ای نرفته و در قاموس انقلاب اسلامی ساخت و استفاده از سلاح هسته ای وجود ندارد. 12 سال مذاکره بر سر همین موضوع سرانجام باعث شد آنهایی که تا پیش از به ایران اتهام می زدند که جمهوری اسلامی در پی تولید سلاح هسته ای است، اعتراف کنند که فعالیت های هسته ای ایران صلح آمیز است.

عادل الجبیر وزیر خارجه آل سعود که رفتا و گفتار خصمانه او علیه ایران روز به روز افرایش می یابد، به تازگی گفته است؛ در صورتی که ایران به بمب اتمی دست یابد، بعید نمی دانیم که عربستان سعودی نیز به سلاح هسته ای دست یابد. عادل الجبیر احتمال تلاش این کشور برای دستیابی به بمب اتم در صورت دستیابی ایران به این سلاح را رد نکرد.

با این وجود باید جبیر به این نکته توجه ویژه کند که ایران هیچگاه به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت چون به هیچ عنوان در این راه گام نخواهد گذاشت به همین خاطر این آرزوی سعودی ها هم به گور خواهد رفت و برآورده نخواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *