لزوم شناخت روشهای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا/ فروکش کردن موج آنفلوانزا
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان این که در حال حاضر موج آنفلوانزا فروکش کرده است، گفت: شاید موج بعدی آنفلوانزا بیاید اما با میزان بسیار کم.
به گفته سروش، لازم است هر فردی به منظور جلوگیری از انتشار بیماری، خود مراقبتی کند و موارد پیشگیری را رعایت کند.
وی افزود: ممکن است فردی که بیمار شده است در گروه آسیب پذیر نباشد اما لازم است موارد پیشگیری را به منظور جلوگیری از انتشار بیماری در افراد آسیب پذیر رعایت کند.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در ادامه، با اشاره به این که گروه سنی 65 سال به بالا و کودکان تا 5 سال جزء گروههای آسیب پذیر هستند، افزود: در گروه سنی 65 سال به بالا زمینه بیماریهای قلبی، تنفسی، آسم، نارساییهای کلیوی و نقص ایمنی بدن وجود دارد که این بیماریها زمینه ابتلا به آنفلوانزا را بیشتر میکند.
سروش همچنین، بر لزوم مراقبت از گروههای آسیب پذیر تاکید کرد و افزود: هر یک از افراد باید دید بهتر و دانشمندانه تری به قضیه آنفلوانزا و روشهای پیشگیری داشته باشیم.
وی با تاکید بر شناخت روشهای پیشگیری از بیماری آنفلوانزا و شناساندن علائم این بیماری در مهد کودکها، پیش دبستانیها، مدارس و بیمارستانها و مکانهای پرتردد، گفت: لازم است سیستم تهویه هوای مهدکودکها و مکانهایی که کودکان و بزرگسالان حضور دارند خوب باشد تا هوا در آن مکانها در جریان باشد.
سروش یکی از وظایف کادر وزارت بهداشت را اطلاع رسانی درست درباره بیماری آنفلوانزا و راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری بیان کرد و افزود: لازم است این اطلاع رسانی همیشگی و مستمر باشد، چراکه زمانی که فراموش میشود امکان ایجاد موج جدید آنفلوانزا رخ میدهد.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: برای مدیریت خوب در زمان اپیدمی شدن یک بیماری نیاز به ظرفیت سازی با هدف آموزش و پیشگیری داریم.