قانون باید محور فعالیت کاندیدای انتخاباتی، مسئولان و مردم باشد
سیاوش پور گفت: محور فعالیت نامزدها، مسئولان و مردم قانون است و همه باید از آن تبعیت داشته باشیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان گیلان نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با حضور رئیس کل محترم دادگستری استان در سالن شهید بهشتی دادگستری كل برگزار شد.
احمد سیاوش پور رئیس كل دادگستری استان گیلان سربلندی امروز ایران اسلامی را مرهون رشادتها و فداكاریهای های شهدا و ایثارگران دانست و ابراز امیدواری كرد تا روز به روز در جهت استقلال اقتصادی كشور ایران گام برداریم.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات سال جاری تصریح كرد: هدف از این جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در مسیر این همایش ملی است تا تمام مسئولین همگام و همدل در كنار مردم و در راستای مشكلات آنان گام برداند.
این مقام ارشد قضایی به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات استناد كرد و افزود: مردم می توانند با هر نوع ایدئولوژی و مذهبی حضوری گسترده و حداكثری در انتخابات داشته باشند.
احمد سیاوش پور با تاكید بر محوریت قانون در جامعه و التزام همه اعضای جامعه به آن خاطر نشان كرد: مراقبت بر امنیت انتخابات، حفظ حقوق مردم و ایجاد نظم در جامعه بر عهده دستگاه های انتظامی و قضایی است.
رئیس کل دادگستری گیلان با تاکید بر اینکه مرجع احراز صلاحیتها شورای نگهبان است، بیان کرد: محور فعالیت نامزدها، مسئولان و مردم قانون است و همه باید از آن تبعیت داشته باشیم.
وی احراز صلاحیتها را دارای دامنه گستردهتری از تشخیص صلاحیتها دانست و تصریح کرد: ممکن است فردی در جاهای دیگر و مدیریتها بتواند خدمت کند و رد صلاحیت شده باشد که باید به قانون احترام بگذارد.
سیاوشپور با توصیه به نامزدهای رد صلاحیت شده یا عدم احراز صلاحیت، اظهار کرد: نامزدها انسانهای فهیمی هستند و نباید براساس التهابهای هیجانی واکنش نشان دهند.
وی به تمامی نامزدهای انتخابات توصیه كرد: تحت هیچ شرایطی دین و آخرت خود را با دنیا و ظواهر آن معامله نكنند كه خسران ابدی در پی خواهد داشت.
رئیس كل دادگستری استان گیلان از مدیران استانی خواست تا به دستگاه های تحت نظارت خود توصیه كنند كه تحت تاثیر جناح خاصی قرار نگرفته و از امكانات و تجهیزات دولتی به نفع كاندیدای خاصی هزینه نكنند.
رئیس شورای قضایی استان گیلان با بیان این مطلب كه تمامی دشمنان مترصد فرصتی برای اخلال در انتخابات ایران هستند اظهار داشت: دستگاه های دولتی باید تمام توان خود را در برپایی انتخاباتی سالم و آرام به كار بندند.
وی از تشكیل ستادی تحت عنوان پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی دردادگستری های سراسر استان خبرداد و افزود: تاكنون چندین جلسه در این خصوص تشكیل شده و مصوبات و تمهیداتی نیز اندیشیده شده است.
این مقام ارشد قضایی مسئولیت صدا و سیما را بسیار سنگین و خطیر ذكر كرد و گفت: رسانه ها باید در جهت ارتقای سطح آگاهی مردم تلاش كنند و فضای جامعه را به سوی آرامش و همدلی سوق دهند.
در ابتدای این جلسه دكتر آقایی دبیر نشست فوق و معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان گیلان مقدم تمامی مدیران استانی را به ششمین جلسه شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم گرامی داشت.
وی با با بیان اینكه ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی از سال 93 بر مبنای قانون وبه دستور توسط ریاست محترم قوه قضائیه تشكیل شده و تاكنون 9 جلسه ستاد در استان و26 جلسه در شهرستانها برگزار گردیده است.
جان احمد آقایی مصوبات این ستاد را در سطح شهرستانها، 138 مصوبه و در سطح استان 63 مصوبه ذكر كرد و تصریح نمود: در مجموع 201 مصوبه پیرامون باید ها و نبایدهای انتخابات تصویب شده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری گیلان با اشاره به اینكه تمام دستگاه ها در جهت اطلاع رسانی و تشویق مردم به مشاركت در انتخابات تكلیف دارند اظهارداشت: در این ستاد 4 كمیته با عناوین كمیته حقوقی، كمیته رصد فضای مجازی، كمیته مدیریت پرونده های قضایی و كمیته اطلاع رسانی تشكیل شده است.
در ادامه جلسه سیف الله مسرور بازرس كل استان پیرامون نحوه عملكرد مدیران دستگاه های دولتی در طرفداری از نامزد مورد نظر خود تذكراتی را بیان كرد.
مسرور از مدیران خواست تا از امكانات و تجهیزات دولتی در جهت تبلیغ نامزدها استفاده نگردد وخاطر نشان كرد: مدیران وروسای ادارات، خود را در معرض قضاوت دیگران قرار ندهند زیرا باعث سلب اعتماد مردم به نهادهای دولتی خواهدشد.
وی با اشاره به عواقب و عوارض سوء تبلیغ مدیران دستگاه های اجرایی به نفع جریان و افراد خاص تاكیدكرد: مدیران برای حفظ شئون اداری باید تدابیر مدیریتی را در این ایام اعمال نمایند تا شاهد انتخاباتی پرشور و سالم در استان باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *