تلاش شهرداری تهران برای بهبود وضعیت نقاط آسیب‌خیز

20:10 - 24 دی 1394
کد خبر: ۱۲۱۶۷۶
معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران امروز تمام تلاش خود را می کند تا وضعیت نقاط آسیب‌خیز تهران را بهبود ببخشید و آسیب‌های اجتماعی که مخل آرامش مردم می شده‌اند را سامان دهد.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی در اختتامیه جشنواره مد و پوشش اسلامی- ایرانی تسنیم که روز گذشته با حضور فاطمه آلیا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، معاون سازمان تبلیغات اسلامی کل کشور، رییس کنگره شهدای روحانی کشور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بوستان گفت‌وگو برگزار شد، با تاکید بر ضرورت برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف اظهارکرد: به طور حتم حجاب موجب صیانت و حفظ تمامی آحاد جامعه از پلیدی‌ها، پلشتی‌ها و چشم ناپاکی‌هاست.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران اضافه کرد:شهرداری تهران نیز تلاش کرده با رویکرد عدالت‌محور، بوستان‌ها و شهربانوها را برای حضور و فعالیت آزادانه بانوان ایجاد کند.

وی تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که در شهری زندگی می کنیم که 30 هزار شهید به انقلاب هدیه کرده است.

در بخش دیگری از این مراسم نرگس معدنی پور - مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران- با تاکید بر ضرورت برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و اجتماعی همچون جشنواره تسنیم گفت: زنان ما از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیاری در زمینه‌های فرهنگی واجتماعی برخوردار هستند که تقویت و رشد این ظرفیت‌ها می تواند زمینه‌های ارتقای کیفیت زندگی خانواده و جامعه را فراهم آورد.

وی بابیان اینکه جشنواره تسنیم بر آن است تا زمینه فعالیت‌های اجتماعی داوطلبانه را توسعه دهد، اظهار کرد: این جشنواره امسال در دو بخش مد وپوشش اسلامی و ابتکارات جامعه محور برگزار شد و تمامی تلاش ما این بود تا با برپایی نمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و نشست‌ها، گروه‌های همیار اجتماعی را به میدان بیاوریم.

مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به اهداف برگزاری این دوره از جشنواره تسنیم گفت: هدف ما از برگزاری این دوره از جشنواره کشف و شکوفایی استعداد بانوان و بسترسازی برای کانون‌ها و خانه‌های تسنیم در سرای محلات با همکاری شهروندان و سمن‌ها بوده است؛ ضمن اینکه امسال نیز همچون سال‌های گذشته تحکیم بنیان خانواده از مهمترین موضوعات موردتوجه ما بود.

معدنی پور در ادامه به تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره تسنیم پرداخت و تصریح کرد:در جشنواره امسال 1414 کارگاه آموزشی در320 محله و 49 دبیرستان دخترانه در بخش بهترین‌ها ازدوریختنی ها برگزار شد. دراین بخش حدود 7 هزار نفر مشارکت کردند و در نهایت 28 اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران از ارسال 507 اثر دربخش مد و پوشش اسلامی خبرداد و گفت: از این تعداد آثار 73 اثر از سوی هیات داوران برای شرکت در جشنواره انتخاب شدو در نهایت قرار است از 13 اثر برگزیده دراین بخش تقدیر شود.

به گفته معدنی پور 2446 کارگاه آموزشی نیز در موضوع ابتکارات جامعه محور برگزار شد که حاصل فعالیت 745 نفر بود و در نهایت از شاخص‌ترین‌ها تقدیر به عمل می آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تفاوت این دوره از نمایشگاه با دوره های پیشین پرداخت واظهارکرد: از مهمترین تفاوت‌های این دوره از جشنواره این است که در این دوره تمرکز اصلی ما بر موضوع تحکیم خانواده وارتقای سبک زندگی ایرانی اسلامی بوده است.علاوه بر این موضوعاتی همچون پایدارسازی گروه های محلی زنان، آماده‌سازی ادبیات مدون و شاخص گروه‌های همیار اجتماعی و ترویج مد و پوشش اسلامی در تمامی گروه‌های سنی به ویژه دختران 9 تا 16 سال از مهمترین دستاوردهای چهارمین دوره از جشنواره تسنیم بود.

معدنی پور در پایان بر رویکرد حمایتی اداره کل امور بانوان از طراحان دو دوره گذشته جشنواره مد وپوشش اسلامی تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین اهداف ما حمایت از طراحان برگزیده و نوآوران عرصه پوشش اسلامی است.

انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *