کمبود منابع یکی از موانع جدی برای محقق ساختن برنامههای فرهنگی است
فاضلیان گفت: کمبود منابع یکی از موانع جدی برای محقق ساختن برنامههای فرهنگی است و انتظار داریم با توجه به محدود بودن منابع استانی، معاونت فرهنگی قوه قضائیه منابع لازم را اختصاص دهد تا توجه به حوزه فرهنگ از مرحله شعار به مرحله عملیاتی برسد.
خبرگزاری میزان -
به به نقل از روابط عمومی دادگستری استان البرز، احمد فاضلیان در نشست توجیحی مدل ارزیابی فرهنگی دادگستری استانها ایجاد معاونت فرهنگی در قوه قضائیه را اتفاقی مبارک دانست که توسط آیت الله آملی لاریجانی رقم خورد و گفت: نیاز به این معاونت از ابتدای تاسیس قوه احساس میشد ولی با کمی تاخیر این اتفاق رخ داد.
رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه افزود: تاکنون معاونت فرهنگی با وجود قدمت کم، اقدامات ارزشمندی برای صیانت از دستگاه قضایی انجام داده ولی نیازمند اقدامات جدیتر در حوزه وظایفی است که به این معاونت محول شده است.
وی امر قضاوت را با عبارت «سهل ممتنع» توصیف کرد و گفت: با وجود اینکه قوانین حدود و ثغور احکام را مشخص کرده ولی خطری که در امر قضاوت وجود دارد با هیچ حرفه دیگری قابل قیاس نیست و ماموریتی خطیر بر عهده قضات است.
وی تصریح کرد: اگر در امر قضاوت به مسائل و مقولات فرهنگی توجه نشود خسارت و تهدیدهای زیادی متوجه دستگاه قضایی میشود که با ورود به حوزه فرهنگی میتوان مبانی اعتقادی را تقویت کرد.
این مسئول عالی قضایی اقدامات انجام شده توسط معاونت فرهنگی را امیدوار کننده اما ناکافی و قابل نقد دانست و گفت: باید اقدامات بیشتری در امر تقویت فرهنگ دینی و بهبود فرهنگ سازمانی توسط این معاونت انجام شود که انجام برنامههای مختلف قرآنی و تربیتی برای خانواده کارکنان دستگاه قضایی یکی از این نیازهاست.
وی با تاکید بر اینکه توجه به حوزه فرهنگ یکی از اولویتهای دستگاه قضایی استان البرز است، توضیح داد: در این راستا شورای فرهنگی را تشکیل دادهایم تا برنامههای فرهنگی مدنظر با برنامه باشد و بتوانیم با برنامهریزی اقدامات مشترکی را با کمک سایر نهادهای مسئول انجام دهیم.
فاضلیان اضافه کرد: کمبود منابع یکی از موانع جدی برای محقق ساختن برنامههای فرهنگی است و انتظار داریم با توجه به محدود بودن منابع استانی، معاونت فرهنگی قوه قضائیه منابع لازم را اختصاص دهد تا توجه به حوزه فرهنگ از مرحله شعار به مرحله عملیاتی برسد.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت خودکنترلی در حفظ و صیانت از منابع انسانی و ممانعت از بروز تخلفات و جرایم، اظهار کرد: مهمترین ماموریت در بخش فرهنگ، تقویت مبانی دینی و اخلاقی و توجه به امر اخلاق حرفهای در ساختار سازمانی است، این موضوع میتواند نظام خود کنترلی را تقویت کند و به مدیریت صحیح رفتار و تصمیمات در شرایط سخت و سرنوشتساز منجر شود.
گفتنی است دراین نشست نماینده معاونت فرهنگی قوه قضائیه به تشریح این مدل توجیحی پرداخت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *